Що Ви шукаєте?

Шини та диски

Позиції 1-24 з 115920

Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-24 з 115920

Сортувати у порядку збільшення

Якісні шини і диски від Avtoex – гарантія безпечної їзди 

для безперебійної роботи транспортний засіб бажано укомплектувати якісними дисками і шинами. Дані запчастини повинні відповідати тому автомобілю, для якого призначені, бути оснащеними датчиками тиску. Колісні диски для автомобілів необхідно вибирати таким чином, щоб вони були відповідного діаметру: 13" - 22". Це забезпечить необхідний зазор між покришкою і колісною аркою, виключить дотик покришки при повороті.

Диски на авто з доставкою з Польщі в Україну можна замовити на сайті avtoex.com.ua, від перевірених постачальників з Польщі. Старі авто з Європи і не тільки потребують періодичного ремонту, заміни комплектуючих, гуми в залежності від сезону. Покришки можуть поставлятися як окремо, так і в комплекті з дисками. Останній варіант забезпечує зручне і правильне зберігання гуми поза сезоном.

нові і БУ шини з Польщі на Avtoex володіють відмінною якістю, відмінно зарекомендували себе на дорогах Європи і при європейському кліматі, схожому з українським. Тут представлена як літня гума для легкових авто, так і зимова гума недорого, для обмеженого бюджету. Купити нові шини з доставкою з Польщі в Україну часом вигідніше, ніж купувати комплект в нашій країні.

додаткові комплектуючі для покришок, дисків

автомобільних дисків, покришок мало для повного оснащення колісної бази.

інтернет-магазин пропонує широкий вибір додаткових комплектуючих, які будуть корисні багатьом автолюбителям:

  • датчики тиску і програматори для них;
  • внутрішні трубки;
  • розпірки для коліс;
  • покришки для вантажного транспорту, сільгосптехніки;
  • Запасні та приміські колеса укомплектовані;
  • органайзери, сумки та ін. < /span >

якісні шини та автодиски купити пропонує магазин avtoex.com.ua, всі запчастини оригінальні, що пройшли перевірку на якість і міцність. Для докладної консультації можна звернутися за допомогою до фахівців нашого інтернет-магазину. Менеджери нададуть кваліфіковану допомогу в підборі необхідної позиції, порівнявши характеристики з характеристиками транспортного засобу.

купити автомобільні диски і шини за приємними цінами і з європейською якістю – значить забезпечити безпеку і комфорт своїх міських і міжміських автомобільних переїздів.    

Scroll To Top