Що Ви шукаєте?

Датчики і Камери заднього виду

Позиції 1-24 з 6451

Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-24 з 6451

Сортувати у порядку збільшення

Датчики та камери заднього виду з доставкою з Польщі в Україну

Одна з найпоширеніших причин поломки авто – небезпечні маневри та невдале паркування в обмеженому просторі. Це може бути пов'язане з недостатньою видимістю, утрудненими умовами огляду або скромним досвідом водіння водія. Щоб зробити паркування максимально безпечним і спростити завдання автомобіліста, можна підібрати паркувальні датчики або камери заднього виду. Установка навіть дорогого радару швидко окупиться значною економією на проведенні ремонтних робіт бампера або інших деталей.

Оригінальні камери заднього виду та їх особливості

Ці пристрої дозволяють водієві бачити, що відбувається позаду авто. Камери заднього виду передають відеосигнал на монітор, що знаходиться у передній частині салону. WIFI камера заднього виду для авто відрізняється кутом огляду, якістю матриці та типом кріплення.

Залежно від передбаченого кріплення камери бувають:

  • Врізні в бампер. Їхній головний мінус – труднощі при візуальному визначенні відстані до об'єкта. Також для такого типу камери потрібно свердлити отвір.
  • Універсальна. Зручно кріпиться на задній ляді та дозволяє виставити зручний кут огляду.
  • Штатна камера. Встановлюється під конкретне авто в один із плафонів штатного підсвічування номера. Перевага – вид заводського виробу, недолік – нерегульований кут.
  • Встановлення камери – процес нескладний. Достатньо закріпити сам прилад у потрібному місці, протягнути по салону дроти та підключитись до монітора.

Датчики паркування задні – основні риси

Паркувальний датчик входить до складу радара, що визначає дистанцію до перешкоди. Ця частина системи швидко виходить з ладу і потребує своєчасної заміни. Найчастіша причина поломки – удар бампера.

Датчики паркування бувають пластмасовими або гумовими. За квітами – переважно сріблястий та чорний. Якщо потрібен інший колір, доведеться пофарбувати деталь. Датчик встановлюється на бампер легким клацанням і просто демонтується. Виняток – моделі з подовжуючими проводами.

Паркувальні системи – як замовити

Знайти штатну камеру заднього виду для Skoda, Citroen, Renault, Sprinter можна в інтернет-магазині. На сайті представлений великий вибір виробів за доступними цінами. Завдання покупця – додати бажаний товар у кошик та підтвердити заявку. Клієнт може звернутися за допомогою чи консультацією до менеджера. Дані для зв'язку з представниками магазину можна знайти на сайті.

Scroll To Top