Що Ви шукаєте?

Решітка радіатора

Позиції 1-18 з 2788

Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-18 з 2788

Сортувати у порядку збільшення

Решітка радіатора автомобіля – кузовна деталь, яка виконує чимало функцій. По-перше, захисну: запобігає потраплянню каменів і сміття в радіатор авто, матеріали якого вкрай негативно реагують на подібні дії. По-друге, функціональну: решітка регулює повітряні потоки, важливі для охолодження радіатора двигуна, запобігання перегріву або переохолодження. Також за нею – виконання аеродинамічної і декоративної функцій. Решітка переднього бампера-один з перших елементів кузова, на які звертається увага при розгляданні транспортного засобу. З її допомогою можна доречно доповнити загальний дизайн і підкреслити достоїнства автомобіля.

на що звернути увагу, вибираючи решітку радіатора?

перш за все, вона повинна відповідати марці авто. Також важливий матеріал, адже від нього залежить якість і довговічність деталі. Автомобільні решітки радіатора зазвичай бувають пластиковими або металевими (з алюмінієвого сплаву). Можуть бути зроблені одночасно з декількох матеріалів, наприклад, мати на додаток хромовану накладку. Для збереження ідеального зовнішнього вигляду і функціональних якостей на довгий час готові вироби покриваються алюмінієм.
ще належить вирішити, яка-верхня і / або нижня – решітка радіатора потрібна. Вкрай важливо, щоб вона була міцною, практичною, зносостійкою, відмінно справлялася зі своїм функціоналом і стояла недорого. А для цього перевагу слід віддавати надійним виробникам, купувати запчастини в магазинах, авторозбірках з хорошою репутацією.

купити решітку на бампер в онлайн-гіпермаркеті Avtoex

Наш каталог-Це місце, де представлений великий асортимент автомобільних радіаторних решіток. Кожна запчастина відповідає високим якісним стандартам. Підбір здійснюється максимально точно, згідно з усіма побажаннями клієнта. У нас можна знайти решітку на бампер авто по вІн-коду, що гарантує повну відповідність деталі конструктивним особливостям машини тієї або іншої моделі.

крім великої варіативності запчастин, ми забезпечуємо такі переваги покупки, як:

  • професійні консультації;
  • оперативні поставки по Україні;
  • доступні ціни.

замовляйте решітки бампера на Ауді А6, Passat B7, Шкода Октавія а5, Мерседес W211 та інші автомобілі з вигодою і впевненістю. Купуйте на avtoex.com.ua!

Scroll To Top