340 мм професійний клинок

Що Ви шукаєте?

В наявності
Код товару:
13181186253
4856,00 грн
Основні параметри
Докладніше
Стан Б / У
Опис

для продажу у мене є професійний інструмент для ікла, видимий на фотографіях, з відстанню між іклами близько 340 мм.це професійне Фабричне виріб старого виробництва. один з іклів рухливий і притискається до об'єкта за допомогою притискної пружини. відстань між фіксованими опорами 50 см, Максимальна відстань між іклами близько 340 мм, Зовнішній діаметр ікла 12 мм, діаметр трубки корпусу 35,7 мм, Відстань від центру симетрії ікла до трубки корпусу близько 8 см.вага всього 9 кг. опори іклів можна без проблем переміщати по трубі корпусу. на трубі є спеціальна напрямна, що оберігає від скручування опор іклів відносно один одного. Направляюча труба фіксується в фіксованих опорах двома стопорними гвинтами-по одному в кожній опорі. після їх ослаблення ви можете повністю нахилитися вліво або вправо щодо фіксованих опор. все зроблено дуже акуратно і акуратно. це заводська продукція. Дуже рекомендую. на інших аукціонах я виставляю інші інструменти. Більше фотографій я можу надіслати електронною поштою. Для цього я викладаю стільки фотографій, щоб покупець знав, що він купує. Якщо ви в чомусь не впевнені, пишіть, я постараюся відповісти якомога швидше. повернення можливе на вартість покупця і додатково з суми повернення я віднімаю вартість доставки покупцеві. товар використовується, а я не магазин. якщо ви не згодні з цим, будь ласка, не пропонуйте ціну. будь ласка, продумані покупки. Дуже рекомендую і бажаю вам удачі!!!! запрошую вас на інші Аукціони .