Що Ви шукаєте?

Сонячні панелі

Позиції 1-21 з 3559

Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-21 з 3559

Сортувати у порядку збільшення

Хтось любить відпочивати за містом, звівши до мінімуму використання благ цивілізації, відчуваючи максимальне єднання з природою. Але в більшості-ті, хто вважають за краще відпочинок в природному середовищі проводити більш комфортно. Щоб бути на зв'язку, користуватися мобільним телефоном. У певний момент юзати ноутбук, планшет або інші пристрої. Для приготування їжі застосовувати портативну кухонну техніку.

як їм це вдається, якщо зарядки переважного числа гаджетів надовго не вистачає? На допомогу приходять складні сонячні батареї для кемпінгу. Автономні електростанції, що перетворюють енергію сонця в електричну. Сьогодні не складає труднощів доповнити свій туристичний комплект таким пристосуванням. Придбані вигоди з лишком виправдовують гроші, витрачені при покупці.

як працює кемпінгова сонячна батарея?

її функціонування не передбачає зв'язок із зовнішньою електричною мережею. Заряджається вона від сонячного світла, накопичуючи який, за допомогою фотоелемента трансформує в електрику, з контролера надходить в інвертор і АКБ.
якщо на вулиці день і ясна погода, станція живить необхідні прилади, заряджає акумулятор. Вночі пристрій теж не не діє, а реалізує роздачу енергії за допомогою автономного інвертора, яким вона раніше була запасена.

розміщувати сонячні батареї для подорожей, походів, риболовлі та інших подібних активностей обов'язково потрібно на південній стороні. Чим довше сонце світить на панелі, тим повноцінніше вони справляються зі своїми завданнями.

комплектація цих пристроїв може відрізнятися. Але зазвичай портативна сонячна батарея (панель) передбачає наявність акумуляторів, контролера заряду, кабелю, електрощита, автономного інвертора і кріплень. До речі, є варіанти, що включають також гібридний інвертор. Завдяки йому, дія можлива паралельно з мережею. Але сонце-енергія все одно залишається в пріоритеті.

Де купити сонячну панель для кемпінгу?

хоча в наші дні вже продукція даної категорії не є чимось мега дефіцитним, часом знайти те, що потрібно, буває досить складно. Те технічні характеристики і експлуатаційні можливості не зовсім підходять. То ціна, м'яко кажучи,»кусається". Те дають про себе знати ще які-небудь нюанси, що перешкоджають покупці. Цілком реальна картина, але тільки не з нашим ресурсом. У нас ви знайдете різні варіанти даних виробів за доступною вартості і з швидкою доставкою по Україні. Ніяких»але".< br>збираєтеся на якийсь час в місце, де немає електрики? Вам стане в нагоді сонячна батарея для кемпінгу, замовити яку можете прямо зараз в нашому інтернет-магазині. З радістю відповімо на всі ваші запитання про товари та умови їх придбання в телефонному режимі.

Scroll To Top