ви заслуговуєте кращого захисту - будинок, квартира
- покупки
- предмети побуту
- особисті речі
- караванінг
ми живемо в такий час, що продукти харчування більше не мають тієї поживної цінності, що була 20 років тому.
суспільство цим страждає від демінералізації та авітамінозу, що значною мірою сприяє хворобам цивілізації. Крім того, їжа сильно переробляється та отруюється різними хімічними речовинами (пестициди, гормони, затверджувачі, покращувачі, ароматизатори тощо).
давайте зрозуміємо, що готові страви в магазинах, будь то селищні або дисконтні, двічі отруюються. Спочатку хімічні речовини забруднюються окремими компонентами, а потім кінцевими продуктами. Всі "покращувачі" не байдужі до нашого здоров'я. Завдяки озонатору ми можемо в значній мірі Очистити їжу, що позитивно позначиться на нашому здоров'ї і самопочутті.
Озон - наш природний щит
Озон - це трьохатомна форма кисню - 0 3, зустрічається в природі, у верхніх шарах атмосфери, яка захищає нас від шкідливого сонячного випромінювання
Озон також утворюється в повітрі, після шторму – свіже, чисте повітря з характерним запахом цінують особливо люди з астмою,алергією на пилок рослин, літні люди або видужуючих.
озон є дуже ефективною зброєю в боротьбі з патогенними бактеріями, вірусами, найпростішими і грибками. Він у 300 разів ефективніший для знищення мікробів, ніж хлор, у 10 разів ефективніший, ніж спирт. Він вбиває бактерії, стійкі до антибіотиків та сульфаніламідів. У концентраціях, що знищують патогени, він безпечний в pe / ni для людини, а також для маленьких дітей і літніх людей.
напіврозпаду озону становить 40 хв.після закінчення цього часу у воді залишається половина дози озону.
озон при правильній концентрації вбиває бактерії, присутні у воді і повітрі. Тому добре відомі його дезінфікуючі та бактерицидні властивості. У природі в повітрі Озон міститься в концентрації 0,01-0,04 проміле, що запобігає поширенню бактерій і дозволяє підтримувати природний баланс повітря, яким ми дихаємо.
це Летючий газ, який не можна зберігати. Його потрібно виробляти на постійній основі.
використання для сім'ї
вітальня, спальня
видаляє запах сигарет, пилу, шкідливі речовини розкладає, вбиває кліщів, зберігає чистоту кімнати, свіжість
ванні кімнати, туалети, кухні
покращує запах туалетів, усуває запах смаженої риби
тварини, сміття
Озон покращує запах сміттєвих баків, утримуючи комарів, мух, у приміщенні усуває запах тварин
шафа для одягу шафа для взуття
Озон покращує запах сміттєвих баків, утримуючи комарів, мух, у приміщенні усуває запах тварин
запах недавно прикрашеної кімнати
розкладає шкідливі гази з нової меблів або свіжопофарбованих стін, стельових плиток і т. д.
використання для здоров'я
миття рук, ніг
мийте руки або ноги озонованою водою для запобігання бактеріальної та грибкової інфекції корости і шкірних захворювань
дезінфекція одягу
прання одягу в озознанной воді вбиває бактерії, видаляє неприємний запах, зберігає колір
дезінфекція дитячих товарів
миття і дезінфекція пляшечок, прорізувача, іграшок
дезінфекція зубний посуду, стоматологічних приладів
зубна щітка з озонованою водою, яка вбиває бактерії, що викликають неприємний запах з рота, запах, викликаний курінням, запобігає виникненню захворювань пародонту
захист шкіри
мийте обличчя озонованою водою, вона видаляє бактерії і бруд. Допомагає дихати шкірі обличчя, стимулює метаболізм клітин шкіри, видаляє залишки макіяжу, розгладжує і зміцнює шкіру
принцип знищення мікробів
O3 реагує із залишками амінокислот, які можуть безпосередньо руйнувати білки. Під час цієї реакції 03 може вивільняти РНК з бактеріофагів (фагів), які руйнуються. 03 виробляє реакцію подвійного зв'язування з ліпідами бактеріальних клітин, потім проникає у внутрішній міцелій, реагує з ліпопротеїнами і ліпополісахаридами, змінює проникла клітину, що призводить до її розчинення і загибелі.
бактерії
бактерії-одноклітинні організми мікроскопічного розміру з дуже простою структурою. Організм бактерій в значній мірі захищений постійною мембраною. Озон втручається в процес метаболізму окремих клітин, пригнічує і блокує дію ферментативної імунної системи. Відповідна доза озону проходить через мембранні клітини бактерій, що призводить до його повного руйнування.
фактори, що впливають на знищення мікробів
функції, що вбивають мікроби 03 в основному залежать від концентрації, температури та типу організмів, на які він діє. Час експозиції має менше значення. Смертельні властивості озону для деяких вірусів пропорційні збільшенню щільності0 3 і температури. Озонова стерилізація при 30°C - 320 C краще, ніж при 20°C -22°C і 10°C -12°C.
віруси
03 здатний знищити протягом секунд або хвилин вище 99.999% HbsAb, 100% вірусів гепатиту А (HAV).03 може знешкодити вірус грипу в повітрі. У воді0 3 він може вбити
гриби
03 або розчин 03 вбиває Aspergillus versicolor (ряболистий спринклер), Paecilomyces і altemaria rot на 100%
найпростіші
дослідження показують, що озон вбиває найпростіших і їх спори в99,9%.
що залишається після озонування
незважаючи на те, що озон діє дуже сильно, він має дуже короткий життєвий цикл. Коли він контактує з бактеріями, вірусами або запахами, додатковий атом кисню повністю руйнує їх шляхом окислення. Під час цього процесу додатковий атом кисню реагує, знищуючи бактерії та нейтралізуючи неприємний запах. Єдиний залишок-чистий кисень. При всій своїй ефективності Озон безпечний для нашого організму.
деякі патогенні агенти, що руйнуються озоном < /b >
Aspergillus Niger Bacillus Bacillus Anthracis Bacillus cereus B. cereus Bacillus subtilis Echo Virus 29 E-coli Encephalomyocarditis Virus Endamoebic Cysts Bacteria Enterovirus Virus Fusarium oxysporumf.SP. lycopersici Penicillium Bacteria Phytophthora parasitica Poliomyelitis Virus Poliovirus type 1 Proteus Bacteria Pseudomonas Bacteria Bacteriophage f2 Fusarium oxysporumf.SP. melonogea Rhabdovirus virus Botrytis cinerea Candida Bacteria Clavibactermichiganense Cladosporium Clostridium Bacteria GDVIIVirus Hepatitis a virus Herpes Virus Influenza Virus Klebs-Loffler Bacillus Salmonella Bacteria Salmonella typhimurium Schistosoma Bacteria staph epidermidis Staphylococci Clostridium Botulinum Spores Legionella pneumophila Coxsackie virus A9 Luminescent basidiomycetes Coxsackie Virus B5 Mucor piriformis Diphtheria Pathogen Mycobacterium avium Eberth Bacillus Mycobacterium Foruitum Stomatitis Virus Streptococcus Bacteria Verticillium Dahliae Vesicularvirus virbrio холера бактерії
