10 шт./50 шт. брелок для ключів Спліт-кільце з коротким ланцюжком брелки для жінок і чоловіків DIY брелок аксесуари Стиль1особливості: Висока якість. Привабливий і красивий. Це хороший подарунок для вашого коханця, сім'ї, друзів і колег. Не пропустіть це.ТЕХНІЧНІ характеристики: Тип виробу: брелок Колір: сріблястийколичество: 10 шт.Розмір: 37 * 22 мм Загальна довжина: 56 ммматериал: сплавпосылка включає в себе: 10 шт. брелок для ключапримітка: 1. Будь ласка, дозвольте 0.1-0.3 см відмінності через ручного вимірювання, спасибі.2. Будь ласка, зрозумійте, через різницю в освітленні або моніторі комп'ютера, тому я не можу гарантувати, що фотографії та реальні кольори на 100% однакові.Style2 особливості: спеціальний дизайн і унікальний стиль, милий і модний брелок. Міцний і практичний.Як аксесуар або прикраса для ключів. Може використовуватися для DIY робіт або власників ключів.ТЕХНІЧНІ характеристики: Тип виробу: кільце для ключів колір: сереброколичество: 50 шт.Розмір: Довжина ланцюга: 55 мм(1,96 дюйма) товщина кільця: 2,4 мм (0,09 дюйма)діаметр кільця: 25 мм (0,98 дюйма) матеріал: Металлпосылка включає в себе: 50 шт. кільце для ключапримітка: 1. Будь ласка, дозвольте 0.1-0.3 см відмінності через ручного вимірювання, спасибі.2. Будь ласка, зрозумійте, через різницю в освітленні або моніторі комп'ютера, тому я не можу гарантувати, що фотографії та реальні кольори на 100% однакові.е>
| Стан | Новий |
|---|