- P40 промисловий ендоскоп з одним і двома об'єктивами бороскоп 1080P HD 4,3 "IPS екран IP68 водонепроникні світлодіоди 2600mAh батарея
8 мм подвійний об'єктив промисловий ендоскопФункція
P40 8 мм одиночний і подвійний об'єктив промисловий ендоскоп 1080P HD 4,3 "РК-Цифрова інспекційна камера з жорстким дротом для зливу автомобільного двигуна
8 мм подвійний Об'єктив промисловий ендоскоп функція
1,1080 P HD ендоскоп: цей промисловий ендоскоп оснащений 4,3-дюймовим повнокольоровим РК-екраном і вдосконаленим датчиком забезпечує чітке зображення і відео, дозвіл 1920x1080p пікселів, підтримка фотографування і запису відео.
2. IP67 водонепроникний зонд камери і світлодіоди: ця бороскоп камера з 8 супер яскравими світлодіодами з 3 регульованими рівнями яскравості, щоб забезпечити достатньо світла для більш темних ситуацій. Зонд камери і світлодіоди водонепроникні IP67, підходять для темної області, вологої або вологої області і т.д.
3. Універсальний і простий у використанні: шланг інспекційна камера з 2 м/ 5 м гнучкий напівжорсткий трубопровід, ідеально підходить для різних видів огляду легко, таких як, як ремонт автомобілів, Промислові механічні інспекції, злив, вхід в систему, виявлення лінії, технічне обслуговування побутової техніки, огляд структури стіни, дренажний огляд каналізації і т.д.
4. Простота в експлуатації: ви можете використовувати його відразу після включення живлення, не потрібно встановлювати будь-який додаток. Немає необхідності використовувати смартфон для підключення Wi-Fi, тому вам не потрібно турбуватися про забруднення вашого дорогого телефону на роботі. Камера бороскопа підтримує фотозйомку і запис відео.
5. Вбудований акумулятор 2600mAh, він може працювати безперервно протягом 3-4 годин в залежності від різних ситуацій. Посилка включає в себе: 1x промисловий ендоскоп, керівництво користувача, 1x USB-кабель для зарядки, 1x набір аксесуарів (включаючи гачок, магніт, захисний чохол і бічне дзеркало).
8 мм подвійний об'єктив промисловий ендоскоп специфікація
екран: 4,3-дюймовий кольоровий екран HD
дозвіл: 2,0 мегапікселя HD 1920*1080p
довжина лінії: 5 метрів (16,4 фути) жорсткий кабель
фокусна відстань: 4 см-5 м
водонепроникний: IP67 водонепроникний
діаметр лінзи: 8 мм, 8LED
p>джерело світла: 8 світлодіодів (регульований)
термін служби батареї: близько 3-4 годин
FAQ перед замовленнями (будь ласка, прочитайте заздалегідь)
P1: чому РК-дисплей має пошкодження?
A1: РК-дисплей має flim захисту, просто будь ласка, зніміть!
Q2: яка роздільна здатність цього ендоскопа?
A2 :1280*720,1920*1080
P3: як змінити бічну камеру?
A3: будь ласка, натисніть РК-дисплей↑ замініть бічну камеру
P4: чи можна використовувати цей ендоскоп на воді?
A4: так, це IP67 водонепроникний, ми пропонуємо використовувати час 15-20 хвилин на воді!
P5: чому ми отримуємо не подвійну камеру?
A5: будь ласка, перевірте посилання на одну камеру та подвійну камеру, будь ласка, підтвердьте, що вам потрібен продукт, Дякую за вашу підтримку!
Q6: Чи можу я знати, якщо з TF-картою?
A6: посилання є рімейк, будь ласка, виберіть, що вам потрібна версія, спасибі за вашу підтримку!
P7: Чи можу я знати подвійну камеру, якщо підтримка показує дві одночасно?
A7: так, друзі, це підтримка!
P8: Чи можу я дізнатися на РК-дисплеї, яку мову він підтримує?
A8: він підтримує японську, англійську, французьку, німецьку, Іспанію, Португалію, польську,турецьку, Чеську!
ви купуєте те, що на картинці поруч
продукт Новий, справний