в комплекті 2 амортизатора + 2 щитка+2 відбійника.ТІЛЬКИ У МЕНЕ 100% ЗАДОВОЛЕННЯ.АМОРТИЗАТОРИ ЗАВЖДИ З ОСТАННІМИ ПОСТАВКАМИ ПРЯМО ВІД ВИРОБНИКА.ТІЛЬКИ У МЕНЕ ПОВНА ГАРАНТІЯ ОРИГІНАЛЬНОСТІ.НЕ ОБМАНЮЙТЕ СЕБЕ МІНІМАЛЬНО НИЖЧОЮ ЦІНОЮ U INNYCH...TO ЗАНАДТО ВЕЛИКИЙ РИЗИК!!!Я АВТОРИЗОВАНИЙ ПАРТНЕР KAYABA (МОЖЛИВО, ЄДИНИЙ НА ALLEGRO!!!) ТІЛЬКИ У МЕНЕ ВИ МОЖЕТЕ БУТИ ВПЕВНЕНІ, ЩО КУПУЄТЕ ПРОДУКТ 100% ОРИГІНАЛ І З ПОВНОЮ ГАРАНТІЄЮ ВИРОБНИКА!А НА БЕЗПЕЦІ І БЕЗПЕЦІ ЕКОНОМИТИ ТОЧНО НЕ ХОЧЕТЬСЯ!!!...так, не так багато...а так багато!!! Продам задні амортизатори з накладками і бамперами для автомобіля AUDI A3OD 05.03-1,6/1,6 FSI/1,9TDI2,0FSI,2,0 TDI,2,0 TFSI-на додаток до спортивної підвіски і quatro,SEAT LEON II з 9.05 у висоту 2,0 FSI/2,0 TFSI/2,0 TDI на додаток до спортивної підвіски,TOLEDO III з 9.04 у висоту ALTEA з 3.04 у висоту без спортивної підвіски двигуни-1,6 і/2,0 і/2,0 FSI/1,9 Octavia II з 06.04 і вище також універсал для двигуни 1,4/1,6/1,6 FSI / 2,0 FSI/1,9 TDI/2,0 TDI-без підвіски sport,Volkswagen GOLF V Хетчбек-з 10.03 , GOLF PLUS з 1.05,GOLF V Універсал,JETTA III з 8.05 GOLF VI з 10.06 двигуни-1,4 і/1,4 FSI/1,6 і/1,6 FSI/2,0 FSI/1,9 TDI/2,0 TDI/2,0 SDI/1,4 TSI без версії Sport і ГТІ)..(GOLF VI-підходить для спортивної підвіски)також підходять моделі TOURAN - з 2.2003 і вище,і PASSAT(3C2,3C5,363,365,357, 358) все з 3.05 по теперішній час.Газові амортизатори EXCEL-Гояпонської компанії KAYABA-світового лідера у виробництві високоякісних амортизаторів, в основному призначених для першої, заводської збірки.Номери по каталогу: 344459 зліва і справа.Ми є авторизованим партнером компанії KAYABAco, який гарантує повний професійний сервіс і гарантію виробника .Мене дивує Популярність амортизаторів абсолютно невідомих компаній, у яких мало шансів зіткнутися зі станом наших доріг.Правильно працюють амортизатори-це безпека - (більш короткий гальмівний шлях, напрямок руху) - і на цьому не варто економити!!!Завжди замінюйте комплект на одній осі, тобто лівий+правий.Ціна за 2 амортизатора + 2 відбійника + 2 щитка-краще і найнадійніше пропозицію для вашого автомобіля!!!Рекомендую!!!При покупці вкажіть,до якої моделі ви придбали (ми додаємо правильний комплект захисних крил)в моделі GOLF,OCTAVIA,TOURAN крила овальні або круглі, найкраще перевірити, які вони і надати нам.