1404 - Акумулятор 100AH 800A L - ARCTICA by BOSCH

Що Ви шукаєте?

В наявності
Код товару:
13099090521
8446,00 грн
Основні параметри
Докладніше
Стан Новий
Номер за каталогом 1404
Опис

акумулятор

автомобільний акумулятор без коливань є одним з найважливіших компонентів будь-якого автомобіля. Без нього водій не зміг би нормально запустити автомобіль, а через його несправності більшість електронних пристроїв, встановлених в автомобілі, просто перестало б працювати або функціонувало б неправильно. Несправність акумулятора найчастіше проявляється взимку, при мінусових температурах.

на ефективність і термін служби батареї впливають кілька факторів. Сучасні Автомобільні акумулятори є більш ефективними компонентами, ніж ті, що були на ринку кілька-десяток років тому, і, що найголовніше, вони служать довшому терміну служби. На ринку сьогодні ми знаходимо ряд типів акумуляторів, часто вибираються за характеристиками і параметрами для конкретних типів двигунів.

автомобільний акумулятор прослужить, як правило, близько 4-5 років за умови, що він доглянутий і правильно експлуатується. Однак буває, що запущений акумулятор може відмовитися від співпраці набагато раніше. Купівля нового акумулятора, на щастя, не така складна задача. Однак варто вибрати перевірений і якісний продукт, який витримає навіть найсильніші зимові морози.

купівля відповідного акумулятора для автомобіля ускладнюється лише тим, що старий акумулятор відмовляється підкорятися, як правило, несподівано, відразу. У водія дуже мало часу, щоб прийняти правильне рішення про покупку. Перш ніж купувати новий акумулятор для автомобіля, варто дізнатися m.in. який його тип був застосований на заводі і якими параметрами володів оригінальний акумулятор. Просто подивіться під капот. Основні характеристики, які ви повинні перевірити: тип батареї, ємність батареї і пускова потужність батареї, які використовував виробник автомобіля.

Arctica

Arctica є виробником акумуляторів преміум-класу з високою репутацією у всьому світі. Протягом багатьох років компанія продовжувала грати роль технологічного новатора, перевизначаючи інноваційні рішення в сфері автомобільних акумуляторів.

технологія, розроблена компанією Arctica , пропонує безліч інноваційних деталей, які забезпечують більшу продуктивність і безпеку протягом усього терміну служби автомобільного акумулятора.

компанія пропонує акумулятори, які підходять практично для всіх марок автомобілів. Всі вони є необслуговуваними екземплярами. Компанія співпрацює з виробниками автомобілів високого класу, де акумулятори цієї марки використовуються для першої заводської збірки.

у своїй пропозиції компанія має 5 виробничих ліній: Arctica , Arctica EFB і Arctica AGM. Різні лінії були присвячені різним екземплярам автомобілів: від старих моделей автомобілів, до автомобілів з системою Start-Stop або спортивних автомобілів.

не знаєте, який акумулятор вибрати?

якщо у вас виникли проблеми з вибором відповідного акумулятора для вашого автомобіля, компанія пропонує професійний вибір аку99мулятора.

можна проконсультувати російською мовою.

ми є компанією, що спеціалізується на акумуляторі та ремонті автомобілів.

швидка доставка акумуляторів на території Вроцлава

професійна перевірка і підбір акумуляторів.

безкоштовна установка і перевірка зарядки.

ми пропонуємо високу якість продукції широкий вибір акумуляторів для автомобілів, мотоциклів, машин і обладнання.

пропоновані нами акумулятори відразу ж готові до установки в автомобіль - їх не потрібно форматувати або заряджати.

наш принцип-підтримувати хороший контакт з клієнтом.

ми приймаємо оплату карткою, Blik та готівкою.

• параметри:
  • Комерційний номер: 100Ah
  • напруга: 12V
  • ємність: 100Ah
  • пусковий струм: 800a
  • полярність: правий плюс
  • полярні наконечники: нормальний шип
  • технологія: рідкий електролт
  • розміри: 350 мм (Довжина ) x 175 мм (ширина ) x 190 мм (Висота з шип)
  • додаткові інформація: пусковий
  • виробництво: сама свіжа доставка
  • < /ul>

• важлива інформація про доставку! ПРОСИМО ВАС УВАЖНО ОЗНАЙОМИТИСЯ З НЕЮ!

У вартість батареї не входить застава за зношений акумулятор.

у разі відсутності повернення старого акумулятора ви погоджуєтеся на оплату 100 зл (вартість транспортного контейнера і застави).

будь ласка, виберіть один з варіантів і введіть в повідомлення продавцю при покупці або надішліть нам інформацію по електронній пошті:

1.Я повертаю використаний акумулятор (повернення безкоштовно)

"я зобов'язуюся підготувати і безкоштовно повернути старий акумулятор через посилку Inpost або кур'єру Inpost (після отримання нового акумулятора pro simy o ko ntakt для узгодження дати отримання старого акумулятора), в залежності від способу доставки. Я був проінформований про оплату 100 злотих (застава за акумулятор і контейнер), якщо я не передам старий акумулятор кур'єру з обраним способом доставки-кур'єр, або я не відправлю використаний акумулятор через пакетик inpost з обраним способом доставки Inpost пакетик "

2.У мене немає акумулятора для повернення

"я зобов'язуюся внести депозит в розмірі 30 злотих за відсутність використаного акумулятора і безкоштовно повернути транспортний контейнер через пакетик Inpost або кур'єру Inpost (після отримання нового акумулятора pro simy o ko ntakt для узгодження дати отримання контейнера), в залежності від способу доставки. Я був проінформований про оплату 70 злотих (депозит за контейнер) якщо я не віддам контейнер кур'єру з обраним способом доставки-кур'єр, або я не відправлю контейнер назад через пакетик Inpost з обраним способом доставки Inpost пакетик "

будь ласка, зробіть покупки!

відповідно до Закону Про батареї та батареї (DZ. U. 79, poz. 666 від 24 квітня 2009 р.) та Про охорону навколишнього середовища (журнал законів 2001 р. № 63 poz. 639)

при покупці нового акумулятора необхідно здати старий акумулятор або заплатити заставу в розмірі 30 зл (застава повертається при доставці старого акумулятора протягом 30 днів).

опис доставки і повернення акумулятора:

Варіант 1: повертаю використаний акумулятор (повернення безкоштовно)

- ми поставляємо акумулятор в спеціальному контейнері, який також дозволить повернути старий акумулятор

використаний акумулятор слід помістити в упаковку, в якій буде поставлятися Новий акумулятор.

Варіант 2: у мене немає акумулятора для повернення

У цьому варіанті потрібно внести на наш рахунок депозит у розмірі 30 зл. (депозитний збір за відсутність брухту)

після того, як Ви сплатите збір, ми відправимо на адресу електронної пошти покупця документ, що підтверджує збір депозитного збору.

після отримання акумулятора транспортний контейнер повинен бути відправлений назад через посилку Inpost або кур'єром в залежності від обраного способу доставки.

Варіант 3: у мене немає акумулятора для повернення, і я не повертаю контейнер.

У цьому варіанті потрібно внести на наш рахунок заставу в розмірі 100 зл. (плата за не використаний акумулятор і контейнер)

Scroll To Top