Що Ви шукаєте?

Задні фари і комплектуючі

Позиції 1-23 з 20151

Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-23 з 20151

Сортувати у порядку збільшення

Зовнішнє автомобільне освітлення, в цілому, як і задні фари, зокрема, мають ключове функціональне значення в експлуатації транспортного засобу як невід'ємна частина його конструкції.

< H3 style="text-align: center;">роль задньої оптики

купити задні фари для авто потрібно, щоб позначати свій автомобіль на дорозі в темний час доби, максимізувати комфорт і безпеку пересування. Справні освітлювальні прилади на машині і їх застосування, згідно ПДР, вкрай важливі для всіх учасників дорожнього руху. Будь-які неполадки в цій системі підлягають невідкладному виправленню, своєчасній заміні вийшли з ладу деталей.

ще одне актуальне завдання-сигналізувати іншим учасникам дорожнього руху про передбачувані маневри, в т.ч. повороті, гальмуванні і задньому ході.

ну і, звичайно ж, без належної задньої зовнішньої оптики про цілісність і естетику автомобіля говорити не доводиться.< br>Задні фари на BMW, Mercedes, Volkswagen, Toyota, Audi, Renault, Ford, Suzuki, Jeep, купити які можна на нашому інтернет-порталі, забезпечать оптимальний функціонально-естетичний тандем оптики вашого автомобіля.

з чого складається система заднього освітлення?

задня Автомобільна світлотехніка – це цілий комплекс елементів:

  • покажчики повороту (поворотники). Сигналізують про початок маневру, вказують напрямок, куди буде повертати автомобіль;
  • габаритні вогні (габарити). Позначають габарити ТЗ в умовах поганої видимості. Включений задній габаритний ліхтар сприяє безпеці виконання маневрів іншими учасниками дорожнього руху;
  • задній хід. Сповіщає людей, що знаходяться за машиною, про відповідний напрямок руху;
  • стоп-сигнали (задні стопи для автомобіля). Попереджають транспортні засоби, які знаходяться позаду, про зниження вами швидкості і зупинці;
  • протитуманні ліхтарі (противотуманки). Використовуються, як правило, при поганій видимості через туман, дощ, сніг або інших несприятливих погодних умов.

актуальна рекомендація – задні фари з польської авторозбірки

Пропонуємо купити елементи заднього освітлення для авто, вибравши все необхідне в каталозі Avtoex. Запчастини поставляються з Польщі. Їх якісний рівень і працездатність підлягають ретельному контролю. Ціни на весь асортимент – в розумних межах.
у нас можна знайти фари задні по VIN-коду, що істотно полегшує покупку, економить Ваш час і гарантує точність результатів. Звертайтесь!

Scroll To Top