Що Ви шукаєте?

Всмоктувальні колектори

Позиції 1-9 з 3881

Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-9 з 3881

Сортувати у порядку збільшення

Впускний колектор забезпечує воздухоподачу в двигун транспортного засобу. Завдяки йому підвищується рівномірність навантажень на мотор, поліпшується продуктивність і оптимізується робота. Кріпиться до ДВС, а зі зворотного боку виводиться на глушник.< br>повітря потрібне для функціонування всіх автомобільних двигунів, не залежно від того, яке паливо (дизельне, газ або бензин) використовується. Відповідно, повсюдно актуально і застосування впускних колекторів, що формують суміш повітря і пального, яка поставляється в циліндри.

що врахувати при виборі всмоктуючого колектора?

перш за все, слід звернути увагу на конструктивні особливості деталі. В цілому, колектор в машині виглядає як система трубок і заслінок, об'єднаних в загальний резервуар. Підвищення ефективності роботи досягається за допомогою різних доповнень. Конструкція може бути одно - або двоплощинної. Передбачає наявність відвідних трубок, форсунок, рессивера, заслінок, датчика температури і тиску, насоса, що створює вакуум компонента, вала-перемикача. Також можна купити Колектор впускний з цілими шпильками.

крім конструктивного виконання, значення мають:

  • Матеріал виготовлення (чавун, алюміній, сталь, пластик), що обумовлює стійкість до високих температур і вібрацій;
  • характеристики мотора машини (тип, потужність і об'єм);
  • варіант регулятора холостого ходу;
  • розмірні параметри трубок (діаметр і довжина);
  • місткість ресивера.

зрозуміло, що запчастина повинна бути якісною, сумісною з маркою автомобіля і бажано недорогий. Вибрати оптимальний у всіх сенсах варіант можете на avtoex.com.ua.

Колектор впускний: купити з доставкою з Польщі в Україну

пропонуємо великий асортимент автозапчастин з польських авторозбірок. Деталі двигуна, в тому числі усмоктувальні колектори – в достатній різноманітності для задоволення будь-яких запитів. Гарантуємо високу якість кожної запчастини, що поставляється, а так надійну роботу протягом довгого періоду експлуатації. Ціни ставимо доступні. Допомагаємо з вибором. Доставку організовуємо в обумовлені терміни.
якщо потрібно купити впускний колектор в Україні, звертайтеся в Avtoex!

Scroll To Top