Що Ви шукаєте?

Повітроводи турбокомпресора

Позиції 1-6 з 6552

Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-6 з 6552

Сортувати у порядку збільшення

Турбокомпресор - важливий елемент автомобільної системи, який підвищує ефективність двигуна, забезпечуючи більш високу потужність. Патрубки турбіни відіграють ключову роль у цій системі, гарантуючи надійне та ефективне з'єднання компонентів. Докладніше розберемося в цій категорії товарів.

Без правильно підібраних та якісних патрубків турбіни можливі витоки, які можуть знизити продуктивність турбокомпресора та зменшити термін його служби. Патрубки також забезпечують оптимальний потік повітря, що впливає загальну продуктивність двигуна. На ринку існує безліч варіантів патрубків, і вибір правильного – ключ до довгострокової та надійної роботи вашого автомобіля.

Патрубки турбокомпресора забезпечують пропускання повітря від інтеркулера до впускного колектора і тим самим забезпечують правильну роботу турбокомпресора. Вони:

  • Підтримують правильний тиск повітря.

  • Запобігають витоку.

  • Забезпечують оптимальну температуру повітря для комбустора.

Широкий вибір для різних марок автомобілів

Будь то Ford, Honda, Hyundai або будь-яка інша марка автомобіля - у нас представлені патрубки турбокомпресора для різних моделей і марок. В наявності:

 

  • Патрубки для турбіни 1.9 tdi.

  • Специфікації для марок Mercedes, Peugeot, BMW та багатьох інших.

  • Оригінальні та замінні деталі.

Різні типи та матеріали

  • Гумові патрубки турбіни: Еластичні та стійкі до змін температури.

  • Пластикові та силіконові моделі: Надають додаткову міцність та стійкість до корозії.

Покупка та доставка з Польщі в Україну 

Любителі європейської якості будуть раді почути, що у нас можна замовити патрубки турбіни з Польщі (Алегро) з доставкою до України. Крім того, представлені як нові деталі, так і БУ патрубки інтеркулера (турбіни) та комплектуючі. Завдяки тісним партнерським відносинам з постачальниками з Польщі, ми гарантуємо, що кожен замовлений продукт відповідає європейським стандартам якості. Наш асортимент дозволяє задовольнити потреби найвибагливіших клієнтів, надаючи їм можливість вибору між оригінальними та альтернативними варіантами. При цьому ми ставимо за мету запропонувати вигідні ціни та швидку доставку.

Будь ви професійним механіком або просто власником автомобіля, який стежить за своїм транспортним засобом, якісний патрубок турбокомпресора — ключовий компонент для ефективної роботи вашого двигуна. Наші товари відповідають високим стандартам якості, гарантуючи тривалий термін служби та надійність. Навігація по сайту дозволить швидко та легко підібрати необхідний патрубок для вашого автомобіля!

 

Scroll To Top