Що Ви шукаєте?

Відновлення шкіри

Позиції 1-24 з 2601

Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-24 з 2601

Сортувати у порядку збільшення

Належний догляд за шкірою автомобіля – невід'ємна частина хімчистки салону. Як делікатно не звертайся з шкіряними поверхнями, з часом проявів зносу і ряду дефектів не уникнути. З найпоширеніших-потертості, тріщини і втрата кольору. Також можливі плями, подряпини, пропали та інше. Якщо шкіра авто сильно зношена, ймовірно, краще звернутися за допомогою до професіоналів. Але якщо ситуація більш-менш контрольована, є всі шанси впоратися самостійно, використовуючи спеціальні засоби. Якісна проф хімія для шкіряного салону у великій різноманітності представлена в даній рубриці каталогу.

яка Автохімія для шкіри може знадобитися?

Список робочих засобів та інструментів визначається актуальними завданнями і може варіюватися в різних ситуаціях. В цілому, на допомогу можуть прийти:

  • очищувач від різнотипних забруднень;
  • поживний крем, що запобігає розтріскування;
  • відновник шкіри салону в автомобілі, що повертає колишні колір і текстуру;
  • поліроль для додання блиску;
  • засіб-захист від пилу, бруду, сонця та інших негативних впливів;
  • знищувач неприємних запахів та ін.
при цьому важливо, щоб всі хімічні помічники були якісними і ефективними. З ними і результат порадує, і гроші на вітер не будуть викинуті. Так що, комплектуючи набір для ремонту шкіри автомобіля, довіряйте надійним брендам, вибирайте продукцію з хорошими відгуками.

до слова, більшість уявляє собі догляд за шкірою салону зосередженим, в основному, на сидіннях. Але є й інші поверхні, які потребують уваги для досягнення цілісної естетики. Так що можуть знадобитися і фарба для відновлення шкіри на кермі, і кошти для шкіряної торпеди. Іноді із завданням впораються універсальні продукти. У деяких випадках буде потрібно підібрати спеціальну хімію. Одним словом, є над чим поміркувати. Якщо буде потрібна допомога, зверніться до наших консультантів.

купити засіб по догляду за шкірою салону недорого

Перед вами-різноплановий каталог матеріалів для хімчистки шкіряних деталей салону авто. Яка б завдання не стояла, можете бути впевнені, що вона буде виконана з найкращими засобами-помічниками. Що об'єднує весь асортимент, будь то крем для шкіряного салону, захисне покриття для оббивки, відновник для рульового колеса або щось інше, так це доступна ціна. Ми ретельно стежимо за вартістю кожної товарної позиції. Вся Автохімія при її високій якості, легкості в застосуванні і чудовою ефективності коштує в інтернет-магазині Avtoex недорого.< br>замовляйте будь-який засіб для реставрації шкіри Машини надійно і вигідно. Купуйте через корзину або зв'язавшись з менеджером по телефону.

Scroll To Top