підвісний перемикач двигуна ремінець термінова кнопка зупинки безпеки роз'єм шнур ідеально підходить для підвісних моторів Косарки для мотоциклів опис: кнопка аварійної зупинки двигуна проста в експлуатації. Його можна легко і швидко встановити на ручку, і дуже зручно перемикати живлення. Підвісний вимикач підходить для більшості брендів підвісних двигунів і може використовуватися для різних машин, таких як підвісні двигуни, газонокосарки, мотоцикли, яхти тощо.СПЕЦИФІКАЦІЯ: Назва: зовнішній аварійний вимикачуніверсальний захисний трос підвісний моторгарантія безпеки - морський вимикач полум'я-це свого роду гарантія безпеки для роботи підвісного двигуна на воді.Комплектація: 1 * підвісний мотор переключательтеплие поради: 1. Не прив'язуйте мотузку полум'я до місця, де одяг може ослабнути.2. Не допускайте виходу з контролера, але пристрій не вимикається і не викликає небезпеки.3. Не скручуйте ремінь і не втрачайте функцію розтягування.4. Коли корабель запущений, будь ласка, не знімайте мотузку полум'я і не залишайте консоль, щоб уникнути раптової відмови двигуна і втрати контролю.е>
| Стан | Новий |
|---|---|
| Номер за каталогом | 693546095104013344 |