Що Ви шукаєте?

Гальмівні барабани

Позиції 1-24 з 9619

Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-24 з 9619

Сортувати у порядку збільшення

Якщо вам знадобилося купити гальмівні барабани, наш інтернет-магазин – до ваших послуг. Ці елементи барабанної гальмівної системи автомобіля, на які передається дія колодок при гальмуванні, що трансформує кінетичну енергію ТЗ в тепло, представлені в каталозі в асортименті до різних марок і моделей авто.

< H2 style="text-align: center;" >Основна інформація про гальмівні барабани барабанна система гальм має досить давній досвід застосування в автомобілях. Її активно експлуатують донині, встановлюючи найчастіше на задні осі легкового транспорту. Від її справності і функціоналізму залежить безпека всіх учасників дорожнього руху. Це означає, що кожен її компонент, в тому числі і Гальмівний барабан, повинен знаходитися у відмінному стані.

виглядає Гальмівний барабан як циліндричний виріб, що кріпиться до колісної маточини. Усередині розташовуються 1-2 циліндра гальм, Поршні яких, висовуючись, притискають колодки до внутрішньої частини барабана.

сьогодні найчастіше можна знайти гальмівні барабани на авто, вироблені з чавуну і алюмінію. При цьому, як правило, створюється внутрішня обичайка, яка взаємодіє з колодками і забезпечує ефект гальмування. Алюмінієвим зазвичай виготовляється корпус. Хоча в продажу можна зустріти повністю чавунні і алюмінієві запчастини. Перші-високоміцні і зносостійкі, але з великою вагою. Другі-рази в два легше, проте швидше виходять з ладу.

< H3 style="text-align: center;">Гальмівні барабани для вантажівок і легкових авто від Avtoex

купити розглянуту деталь, швидше за все, доведеться, якщо ви помітили, що:

  • скидання швидкості машиною відбувається занадто повільно, особливо при екстреному гальмуванні;
  • спостерігається зменшений накат;
  • паливовитрата істотно збільшилася;
  • візуально проглядається сильний знос колодок;
  • відчувається пульсування педалі, навіть коли ви їдете по рівній дорозі.

виявлення несправностей повинно супроводжуватися своєчасною заміною вийшли з ладу деталей. А купити їх завжди ви зможете на avtoex.com.ua. реалізуємо тільки якісні та функціональні автозапчастини за хорошими цінами.

Якщо потрібно підібрати Гальмівний барабан на Opel, Skoda, VW, Fiat, Renault або інші марки вантажного і легкового автотранспорту, зв'яжіться з нашим менеджером. Ідеальний за якістю, характеристикам і вартості варіант буде запропонований без зволікань.

Scroll To Top