05.37 - Глушник Daewoo Nubira II1,6

Що Ви шукаєте?

В наявності
Код товару:
13223543217
3308,00 грн
Основні параметри
Докладніше
Стан Новий
Номер за каталогом 05.37
Номери замінних деталей MTS 01.55230, WALKER 21296,
Оригінальний номер деталі DAEWOO 96273682,
Опис

на цьому аукціоні продається новий Центральний глушник № 05.37 для Daewoo Nubira II в бензинових двигунах. 1,6 потужність 78kw / 105hp моделі з 1999 року в кузовах типу седан +універсал. Цей глушник виготовлений з високоякісної сталі з обох сторін з алюмінію німецького виробника Thyssen Krupp AG і виробляється польським виробником Polmostrow  .Продукт має подвійну оболонку і збільшену довговічність ( ідеально підходить для автомобілів, що працюють на зрідженому нафтовому газі і за його межами ) . Він також має схвалення TUV  і сертифікат ISO  9001: 2001 / EN  + PIMOT І звукоізоляція на основі скловолокна, що дає Заводське збереження звуку . На кожній мантії глушника нанесений номер затвердження, що дозволяє отримати огляд в кожній країні ЄС. Крім того , на інших аукціонах я пропоную кінцевий глушник , Каталітичний нейтралізатор або замінний глушник, трубу з гнучким з'єднанням і монтажні аксесуари (  я буду включати гумові вішалки і монтажну пасту ).

Якщо ви сумніваєтеся у виборі відповідних глушників, я запрошую вас задати питання нашому консультанту-ми професійно підберемо глушник для кожного автомобіля, а в нашій майстерні встановимо його або зваримо .

Scroll To Top