Спортивні рулі

Позиції 1-24 з 4486

Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-24 з 4486

Сортувати у порядку збільшення

Кермо спортивний – один з примечательнейших аксесуарів салону автомобіля. З його допомогою можна відмінно доповнити стиль авто. На нього точно звернуть увагу пасажири – ваші друзі гарантовано оцінять такий оригінальний елемент тюнінгу. Крім цього, поміняються ваші власні відчуття. Підвищаться зручність і чутливість. Зможете уявляти себе, нібито керуєте спортивним болідом. Однозначно варто спробувати!

спортивне кермо для машини: головна увага – матеріалу

вирішивши купити даний аксесуар, приділіть питанню трохи уваги. Основне, що ми радимо враховувати – з чого він виготовлений. Від якості матеріалу оббивки залежать впевненість і надійність хвата, а також те, наскільки довго кермо вам прослужить. Відвідавши магазин автомобільних спортивних рулів, побачите, що сьогодні у продажу є шкіряні і замшеві варіанти. Шкірі належить першість по міцності хвата. За експлуатаційними параметрами особливо примітна високоякісна штучна замша алькантара. Також оббивка може бути комбінованою (Шкіра + замша): така допомагає водієві відчувати себе більш впевнено при здійсненні складних маневрів.
також при виборі слід звертати увагу на діаметр. Як правило, він менше, в порівнянні з розмірами штатної автодеталі. Правильний підбір розміру важливий, в першу чергу, тому що нове кермо обов'язково повинен бути вам зручний, не затуляти прилади на панелі управління і не заважати використанню підрульових перемикачів.
залежно від матеріалу і діаметра варіюються ціни на спортивні рулі. Але, в цілому, вони досить доступні і не стоять на перешкоді придбання.
ще підбір керма потрібно здійснювати з урахуванням можливості установки на ваше авто. Знадобиться додатково купити адаптер-перехідник під конкретну модель автомобіля. Спортивне кермо не фіксується на старих рульових колонках.зрештою, не зайвим буде порадитися з фахівцем, щоб не випустити з уваги щось важливе і залишитися задоволеним обновкою по максимуму.

купити спорт кермо на avtoex.com.ua

ви перебуваєте в каталозі, де вибрати спортивне рульове колесо, що підходить за всіма пунктами, не складає труднощів. У нас-тільки якісні, функціональні і мега зручні в управлінні моделі. Є різні діаметри, матеріали і дизайни. Крім рулів, в наявності адаптери. Все-у відмінній якості і за хорошою вартості.< Br > замовляйте автомобільні спортивні рулі доставкою з Польщі в Україну на сайті Avtoex. Порадуємо і самими аксесуарами, і Умовами їх придбання.

Scroll To Top