Сегментований алмазний диск Erbauer 350 x 25,4 мм

Сегментований алмазний диск Erbauer 350 x 25,4 мм

Що Ви шукаєте?

Сегментований алмазний диск Erbauer 350 x 25,4 мм

В наявності
Код товару:
16389649131
4600,00 грн
Основні параметри
Докладніше
Стан Новий
Опис

Сегментований алмазний диск Erbauer 350 x 25,4 мм

Виробник: Erbauer

Tarcza diamentowa Erbauer segmentowa 350 x 25,4 mm
Tarcza diamentowa Erbauer segmentowa 350 x 25,4 mm Marka Erbauer

Представлений диск характеризується сегментованою гусеничною моделлю та лопатями, вкритими алмазним пилом. Він ідеально підходить для різання всіх видів каменю, а також ефективно захистить поверхню різання від непривабливих на вигляд сколів, що дозволить більш точно підібрати окремі елементи будівельних матеріалів. Завдяки виготовленню з дуже міцної спеченої сталі, інструмент тривалий час зберігає початкові параметри, що в свою чергу впливає на точність і високу безпеку ремонтно-будівельних робіт. Виріб можна легко адаптувати до більшості моделей кутових шліфувальних машин, представлених на ринку, а його проста установка не займе багато часу.

Високоякісне алмазне лезо, Швидке різання та тривалий термін служби, Сухе та вологе різання, Конструкція зі спеченої сталі, що самоохолоджується, Довгий термін служби при роботі з будівельними матеріалами, Конструкція зі спеченої сталі, що самоохолоджується, Високоякісний алмазний диск, Швидке різання та тривалий термін служби, Сухе та вологе різання, Конструкція зі спеченої сталі, що самоохолоджується

  • Довжина упаковки 1 см
  • Вага брутто 1,8 кг
  • Ширина упаковки 35,5 см
  • Висота упаковки 39 см
  • Зовнішній діаметр диска 350 мм
  • Сфери застосування ремонтно-будівельні роботи
  • Діаметр отвору для кріплення диска 25,4 мм
  • Торгова марка Erbauer
  • EAN 5052931276363
  • Додаткова інформація високоякісний алмазний диск забезпечує швидке різання та тривалий термін служби при роботі з будівельними матеріалами; сухе і мокре різання; самоохолоджуюча спечена сталева конструкція
  • Посилання DAB92523
  • Матеріал сталь
Scroll To Top