Що Ви шукаєте?

Щиток

2 елементи(ів)

Сортувати у порядку збільшення

2 елементи(ів)

Сортувати у порядку збільшення
per page

Якщо у вас є мотоцикл, то не нам вам розповідати, наскільки яскраві враження та відчуття забезпечує його керування. Але те, про що ми не втомлюємося регулярно нагадувати – це важливість такого аспекту, як захист для мотоцикліста. Завжди необхідно добре захищатися, адже ризики травмуватися на цьому виді транспорту дуже високі.

Навіщо мотоциклісту захисне екіпірування?

Вважаєте себе супер досвідченим і маєте значні навички водія? Ми ні на краплю не сумніваємось у цьому. Але на доцільності купити моточерепаху та/або інший захист все одно наполягаємо. Адже навіть у такому разі велика ймовірність впасти і отримати забиті місця, оскільки не все і завжди залежить від самого водія. Спровокувати ДТП здатні несприятливі погодні умови, погана дорога, інші учасники дорожнього руху та інші зовнішні фактори.

Добре продумано підібрані набори захисту для мотоцикліста – те, що дозволяє мінімізувати різні негативні наслідки при дорожньо-транспортній пригоді. А ще це те, що нескладно придбати на нашому сайті у відмінній якості та за хорошими цінами. Подбайте про себе – виберіть та купіть все необхідне.
Асортимент мотоекіпіровки представлений, зокрема, такими групами товарів:

  • моточерепахи, мотожилети, панцирі та інший захист тулуба, спини та грудей;
  • мотоналокотники та мотонаколінники;
  • мотоциклетні пояси;
  • стабілізатори шиї;
  • захисні шорти та багато іншого.

Іншими словами, що б вам не знадобилося - захист панцир для кросового мотоцикла, мотоциклетні наколінники, налокітники або ще щось для міського байкерства - ви все побачите в каталозі і зможете підібрати відмінні варіанти. У продажу є першокласний захист тулуба, хребта, голови, шиї, колін, ліктів та інших частин тіла. Є захисні вироби для дорослих та дітей. Вибирайте!

Де краще купити мотоекіпірування в Україні?

Ви, звичайно, можете пошукати варіанти в інших магазинах, але якщо зупините вибір на нас - точно не помилитеся. По-перше, тому що ви вже до нас прийшли і не потрібно витрачати час на пошуки інших офлайн та онлайн ресурсів. По-друге, ми швидко організовуємо постачання, додатково заощаджуючи ваш час. Мотозахист із доставкою з Польщі в Україну приходить замовнику у оптимальні терміни. По-третє, ми суворо стежимо за якістю виробів, що реалізуються, щоб кожне з них виконувало свої функції як належить. А ще не завищуємо ціни. Тобто забезпечуємо всі переваги для покупців.
Якщо потрібний якісний, надійний і недорогий мото захист для рук і ніг, спини, тіла, голови, плечей і т.д., скористайтеся пропозиціями від Avtoex!

Scroll To Top