Що Ви шукаєте?

Протитуманна фара

Позиції 1-23 з 7622

Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-23 з 7622

Сортувати у порядку збільшення

Освітлення машини включає в себе багато елементів. Це не примха, а нагальна потреба, що дозволяє забезпечити хорошу видимість в будь-який час доби, в будь-який сезон. Є протитуманки на Chrysler, BMW, Dodge, Jeep, Lincoln, Mazda, Renault, Chevrolet та інші популярні марки. Це означає протитуманні пристрої, що транслюють білий напівпрозорий, синій або жовтуватий світло.

нюанси вибору хороших протитуманних фар

 

у каталозі знайдеться безліч рішень. Можна купити фари протитуманні для легкових авто, мінівенів, позашляховиків і не тільки. Промінь світла повинен розсіюватися, він йде широкою плоскою горизонтальною траєкторією, що добре висвітлює дорожнє покриття в умовах дощу, туману. Такі ВТФ фари відмінно зарекомендували себе і під час хуртовини, тобто практично при будь-яких погодних умовах. Особливості:

 

  • вони не бояться вібрації, сильного механічного впливу, транслюючи рівномірний світловий потік.
  • на численні техніко-експлуатаційні характеристики можна розраховувати тільки при покупці оригінальної продукції і дотриманні умов монтажу. Саме тому далеко не всі вирішуються на самостійну установку, вважаючи за краще віддавати транспортний засіб в сервісний центр.
  • різний ціновий сегмент. Є відносно недорогі противотуманки зовнішні, але багато що залежить від кількості годин роботи, гарантованих виробником.

особливості надійних противотуманок

 

вони висвітлюють не тільки поверхню дороги безпосередньо перед машиною, але частина потоку потрапляє і на узбіччя, на прилеглу територію. Навіть найдешевші противотуманки для авто здатні забезпечити безпечне водіння в умовах обмеженої видимості і на звивистих дорогах. Конструктивно пристосування відносно прості, складаються з патрона, безпосередньо лампи, регулювального гвинта. Встановлюють їх якомога нижче, щоб забезпечити кращий огляд.

< p style="margin-bottom: 0in; font-weight: normal;" align="LEFT">гідні Галогенні противотуманки на машину зовнішні, ціна яких прийнятна, мають певну довжину хвилі, що належить до жовтого, синього спектру. В такому випадку видимість буде оптимальною навіть при димової або пиловий завісі або рясному снігопаді.

Scroll To Top