Що Ви шукаєте?

Перетворювач напруги

Позиції 1-24 з 5094

Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-24 з 5094

Сортувати у порядку збільшення

Перетворювачі напруги (інвертори)

Як правило, стандартні електроприлади, якими ми звикли користуватися в повсякденному житті, функціонують при напрузі в електромережі 220 В. Щодо автомобіля, то його бортова мережа працює при напрузі 12 В. При зазначених показниках підключити будь-який пристрій виявляється проблематично.

Такі обставини нерідко виникають під час тривалих поїздок, відряджень чи подорожей. Вирішити таку проблему можна за допомогою спеціального пристрою, який відомий під назвою автомобільний перетворювач напруги.

Особливості інвертора для авто

Вирішивши купити автомобільний інвертор, потрібно звернути увагу на ряд технічних показників, що визначають ефективність його роботи. Основний параметр – номінальна потужність, яка отримується на виході. Вибір пристрою за цим показником визначається тим, які прилади приєднуються. Наприклад, для приєднання апарату потужністю 10 Вт буде потрібно автомобільний випрямляч напруги, який здатний видати щонайменше 15 Вт.

Під час планування поїздки на далеку відстань слід пам'ятати, що всі електроприлади мають різну споживану потужність (ця характеристика позначена в інструкції до пристрою). Якщо для електробритви цей показник становить близько 25 Вт, то електрична плита споживає близько 1500 Вт.

Інвертори напруги для автомобіля можуть мати один із трьох видів конструкції:

  • релейна: на сьогодні малопопулярна через недостатню ефективність та надійність;
  • аналогова: є своєрідним автогенератором з трансформаторним навантаженням (можна використовувати для малочутливої ​​техніки через нестабільність напруги);
  • імпульсна: найпопулярніший варіант, робота якого побудована на сучасних цифрових мікросхемах із високою стабільністю.

Якщо автомобільний інвертор 3000 Вт або більше, рекомендується наперед подбати про місце його розташування. Для нього може знадобитися термоізолююча прокладка, що захищає поверхню від впливу високих температур та впливу струму.

Вибір перетворювача напруги для машини

Сьогодні в онлайн-магазині можна замовити інвертор в автомобіль із найрізноманітнішими характеристиками. Щоб пристрій був надійним та функціонував ефективно, важливо заздалегідь визначитися з цілями його використання. Потужності, що видається, повинно вистачати на всі прилади, які підключатимуться до інвертора.

Замовити випрямляч можна онлайн за вигідною ціною. Для оформлення замовлення треба додати відповідний товар у кошик на сайті.

Scroll To Top