Що Ви шукаєте?

Поршневі Кільця

Позиції 1-24 з 8615

Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-24 з 8615

Сортувати у порядку збільшення

Пропонуємо купити поршневі кільця – невід'ємні деталі циліндропоршневої групи автомобіля. На нашому сайті зробити це можна легко і вигідно, витративши мінімум часу на вибір і, власне, придбання. Тішимо якістю, цінами та іншими умовами покупки. Наша мета - щоб Ви залишилися по максимуму задоволені покупкою і службою придбаних автозапчастин.

кільця на двигун: основні функції

виглядають ці деталі як незамкнуті кільця, що зміцнюються в канавках поршнів. Їх функціональне призначення полягає в:

  • забезпеченні герметизації камери згоряння;
  • підвищенні віддачі теплової енергії, з метою перешкоджання перегріву;
  • регулюванню зосередження маслоплівки на циліндрах.

Якщо в загальному, то кільця двигуна, ціна яких у нас не «кусається», відмінно виконують необхідне щільне, але разом з тим, рухоме з'єднання поршнів і циліндрів з реалізацією всіх супутніх завдань.

видові та технічні особливості поршневих кілець

Якщо брати до уваги сучасні авто, то в переважному числі з них у кожного поршня є по 3 кільця. Перше і друге зверху – компресійного типу, знизу – маслос'емного (складене і несоставное).

оскільки експлуатація розглянутих деталей відбувається у важких умовах, їх виготовлення вимагає застосування матеріалів високої міцності. Як правило, це легований чавун або сталь. Верхні кільця додатково покриваються пористим хромом, молібденом або титаном. Необхідність в такому покритті пояснюється макс. тепловим напругою, що з'являються через вплив робочих газів і тертя об поверхні циліндра при нестачі змащувального матеріалу у верхній частині поршня.
також слід зазначити, що виробництво кожного з кілець відрізняється технологічно і строго регламентується.

< H3 style="text-align: center;">потрібні дешеві поршневі кільця для іномарок? Ви потрапили за адресою!

Часто слово» дешевий " асоціюється з поняттям погіршеної якості або якимись іншими недоліками. Але точно не в даному випадку. У нас ви можете замовити першокласні поршневі Кільця Фольксваген, Ауді, Шкода, Форд, Ніссан, КІА, Вольво і для автомобілів інших марок за найвигіднішою вартості на ринку.< br>виберіть потрібний товар в каталозі або зв'яжіться з нашим менеджером по телефону, щоб уточнити наявність необхідної запчастини. Незабаром зможете встановити відмінні поршневі кільця на свій автомобіль.

Scroll To Top