Що Ви шукаєте?

Пневматичні Ключі

Ми не можемо знайти продукти, які відповідають вашому вибору.

Хочете купити надійний гайковерт пневматичний? Скористайтеся пропозиціями цієї рубрики каталогу. Тут усі товари варті уваги. Головне – врахувати, які технічні параметри та функціональні можливості вам підійдуть найбільше.

Широта застосування та різновиди пневмогайковертів

Призначення даного інструменту полягає в закручуванні/розкручуванні гайок та болтів. При цьому процес виконується швидко і легко, що дуже цінно, коли затягування та ослаблення сполук не є разовими випадками, а виконуються часто й у великих обсягах. Насамперед йдеться про такі сфери, як машинобудування, різні виробничі ділянки, ремонтні майстерні, меблеві підприємства, СТО та шиномонтажі, будівництво та ін.

Сьогодні можна купити пневмогайковерт ударний та ненаголошений. Другий варіант добре підійде для кріплень із малим діаметром. Ну а якщо необхідно закручувати та розкручувати великі різьбові з'єднання, можливо, за наявності іржі, тоді першому з варіантів немає рівних. Ударна функція, зазвичай, користується підвищеним попитом. Те саме можна сказати, розглядаючи і пневматичні ударні викрутки. Такий механізм забезпечує потужний імпульс та посилений вплив на кріплення.

Також при виборі радимо врахувати форму приладу, оскільки від неї залежить якість робочого процесу. Форма буває прямою та кутовою. Акумуляторний кутовий ударний гайковерт найбільше популярний, зважаючи на врівноваженість центру ваги та зручність тримання в руці. Відмінно показує себе при застосуванні стоячи. Для виробництв конвеєрного типу з необхідністю тривалого використання пневмогайкеверта краще підійде пряма модифікація. З нею в цьому випадку працювати буде зручніше.

Купити ударний пневмопістолет гайковерт на Avtoex

Приймаємо заявки на придбання пневмогайкевертів онлайн та в телефонному режимі. Пропонуємо великий асортимент якісних виробів різних видів. Так що ви легко підберете відповідний у всіх сенсах варіант. Серед виробників – лише надійні європейські, азіатські та американські компанії, як от Neo Tools, Jonnesway, Chicago Pneumatic, REDATS, Makita та ін.

Доставка з Алегро пневмогайковерта не займає багато часу. Постачання по Україні здійснюються перевізниками «Нова Пошта» та «Делівері». Також можливе самовивезення наявного на складі товару у м. Луцьк.

Залишилися питання? Потрібна допомога щодо вибору пневматичного гайковерта? Звертайтесь!

Scroll To Top