Стан | Новий |
---|
Стан | Новий |
---|
Легко готуйте картоплю фрі, картопляні чіпси, фруктові та овочеві салати тощо! Цей інструмент — ідеальна ідея різдвяного подарунка. Товщина нашого мандолінного слайсера регулюється, тому його можна нарізати тонкими скибочками від 1 до 9 мм і 4,5-9 мм.
Усі частини овочерізки можна легко розібрати для чищення та зберігати на верхній полиці посудомийної машини. Вилка для чищення (у кришці ущільнювача) допоможе вам позбутися виснажливої роботи з прибирання.
Скоротіть час приготування їжі до 50% і отримуйте ідеальні нарізки кожного разу. З цією регульованою мандолінною нарізкою ви витрачатимете менше часу на приготування їжі та отримуватимете більше задоволення... і будете вражені професійними результатами.
Надгостре лезо із загартованої нержавіючої сталі 420 використовується для подрібнення/нарізання дуже твердих овочів. На 100% без бісфенолу А, потовщений харчовий пластик ABS (висока ударостійкість і довговічність), слайсер Mandoline Chopper не пошкоджується навіть під час жорстокого транспортування та є більш міцним для щоденного використання.
Вікно індикатора чітко показує налаштування товщини в дюймах і міліметрах зверху. Підпружинена стійка для їжі має широку раму, яка захищає ваші пальці та зберігається під мандоліною; м'яка неслизька ручка забезпечує зручне захоплення. Їжа, утворена липкими і паралельними поверхнями, рівномірно нарізається тонкими скибочками без розклинювання.
З цим вишуканим базовим обладнанням ви можете використовувати його для салатів у рівномірній купі огірків, використовувати для картопляних чіпсів у картоплі/перемістити курку-гриль, додати жменю цибулі до блюдо, нарізати тонкими або товстими кабачками або морквяним супом за кілька секунд. Легко чистити, зберігати та використовувати. Якесь не любити?
1. По-своєму Є варіанти шинкування, нарізки та нарізки вафель. Чотири товщини зрізів становлять 1 мм, 3,5 мм, 5,5 мм і 7,5 мм відповідно.
2. Послідовні розрізи У вікні індикатора чітко показано налаштування товщини в дюймах і міліметрах. Текстурований шлях може запобігти прилипанню їжі, а паралельні поверхні можуть створювати однакові скибочки без клинів.
3. Міцно тримайте та посуньте праворуч Підпружинена стійка для їжі має широкий край, щоб пальці не відривалися від леза, а м’яка ручка, що не ковзає, забезпечує зручне захоплення.
4. Ручка регулювання леза Ця мандоліна має ручку регулювання леза, за допомогою якої можна плавно перемикатися між вбудованим лезом для нарізання та лезом для вафель, таким чином уникаючи ослаблення лез або деталей.
Оскільки ці ножі мають дуже особливу форму, використовуйте їх з обережністю.
Youtube :