Стан | Новий |
---|
Стан | Новий |
---|
GREASEN N-EP 00/000
Мастила Greasen N-EP 00/000 є напіврідкими мастилами на основі літій-кальцієвих мил
у класі консистенції NLGI 00/000. Вони містять присадки EP і AW, які покращують антикорозійні та антиокислювальні властивості. Мастило Greasen N-EP 00/000 виготовляється на основі суміші високоякісних нафтенових масел. Літій-кальцієвий загущувач забезпечує чудову стійкість до дистильованої та солоної води.
Застосування
Мастила Greasen N-EP 00/000 призначені в основному для змащування вузлів тертя в легкових автомобілях, а також у важких комерційних автомобілях і автобусах, що використовують центральні системи змащення при температурах від -30°C до +90°C, тимчасово до 120°C. Мастила відмінно справляються з великими навантаженнями і залишаються текучими навіть при дуже низьких температурах.
Мастила GREASEN N-EP 00/000 мають допуск MAN 283 Li-P 00/000 для універсальних літій-кальцієвих мастил, призначених для періодичного змащування підшипників кочення та ковзання в легкових і вантажних автомобілях, а також для використання в центральне змащування систем відповідно до DIN 75203.
Стандарти, схвалення, специфікації
Схвалення: MAN 283 Li-P 00/000
Клас консистенції NLGI: 00/000
DIN 51 502: KP00/000E-30
ISO 6743-9: CBEB-00/000
Фізико-хімічні параметри
Пенетрація при 25oC, мастило після замішування 60x мм/10 426
Проникнення при 25oC, мастило після тривалого замішування 5000 x mm/10 437
Температура краплепадіння °C 171
Антикорозійні властивості мастил, дистильована вода % (м/м) 0-0
Антикорозійні властивості мастил , 0,5% y-y NaCl ступінь корозії 0-0
Стійкість до окислення при 100oC, 100 годин, перепад тиску kG 0,007
Стійкість до води при 40oC - 0-40
Тиск потоку при -35oC мбар <80
Змащувальні властивості на 4-кульковому пристрої: зварювальне навантаження kG 250
Протизносні властивості на 4-кульковому пристрої: 40 кг/60 хвилин; середній діаметр дефектів мм 0,48
ПРИМІТКА: наведені вище значення фізико-хімічних показників є типовими значеннями. Фактичні значення вказані в сертифікатах якості, що додаються до кожної партії продукції.