Що Ви шукаєте?

Очищення шкіри

Позиції 1-24 з 2872

Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-24 з 2872

Сортувати у порядку збільшення

Шкіряний салон – це красиво, презентабельно, а ще зручно і практично. Але при цьому без спеціального догляду за шкіряними поверхнями не обійтися. Чистити, захищати і доглядати за шкірою необхідно правильно. А для цього необхідна якісна і ефективна Автохімія для шкіри. Знайти її сьогодні нескладно. Головне-брати продукцію надійних брендів і використовувати, відповідно до призначення і рекомендацій. Якщо що, магазин Avtoex Вам завжди допоможе зорієнтуватися і зробити оптимальний вибір.

< H2 style="text-align: center;">Хімія для автомобільної шкіри – що може знадобитися?

ось основні категорії розглянутих засобів:

  • очищувачі;
  • бальзами та кондиціонери;
  • захисні покриття;
  • поліролі.

З допомогою цих продуктів можна виконувати результативне і акуратне очищення від різних забруднень, живити і запобігати формування тріщин, створювати плівку (захист від бруду, пилу, вологи та інших негативних впливів, відновлювати пружність і еластичність, колір і текстуру, надавати блиск, забезпечувати антистатичний ефект, усувати неприємні запахи, запобігати вигоряння і т. д. А в цілому, хімія для шкіри авто, якщо добре справляється зі своїми функціями, повертає салону первісну привабливість і реалізує його відмінні якісні характеристики.

основні рекомендації щодо застосування автохімії для шкіряних деталей

у більшості випадків дані кошти характеризуються економічною витратою і простотою використання. Тому їх можна купити раз і довго користуватися, отримуючи бажані ефекти. Засоби для чищення шкіри автомобіля-справжні помічники в умілих руках.

ось кілька порад, які дають фахівці:

  • дотримуйтесь оптимальну періодичність. Приблизно раз в 2-3 місяці. Звичайно, це не прям ось точні проміжки. Все залежить від актуального стану шкіри і активності користування транспортним засобом. Але, як орієнтир, може стати в нагоді;
  • наносите засіб, скажімо, захисний крем для шкіри авто, спеціальними пристосуваннями. Добре це робити губкою з мікрофібри;
  • бажано виконуйте роботу в рукавичках, щоб не нашкодити шкірі рук;
  • дочекайтеся, поки засіб повністю вбереться. На це може піти десь півгодини.
< h3 style="text-align: center;">замовити засіб по догляду за шкірою авто на Avtoex

у нашому каталозі представлені різні товари даної групи. Впевнені, що вибрати відповідний засіб не складе труднощів. Всі товари - від кращих виробників, за доступними цінами і з швидкою доставкою по Україні.

Наша рекомендація: купуйте не окремі продукти, а спеціально складені Набори. Так і комплексність догляду забезпечите, і вартість буде максимально привабливою.
щоб купити засіб для чищення шкіри авто, бальзам, кондиціонер або цілий комплект разом зі щіткою і губкою, просто зателефонуйте нам. Допоможемо підібрати ідеальний варіант.

Scroll To Top