Що Ви шукаєте?

Натягувачі ременя ГРМ

Позиції 1-1 з 9607

Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-1 з 9607

Сортувати у порядку збільшення

Натягування ременя ГРМ – прості, але разом з тим важливі пристрої натяжної плану. Допоміжні елементи ремінного приводу ГРМ, що виключають збої в роботі газорозподільної системи.

основна функція прозоро відображена в назві запчастини. Ролик натяжителя забезпечує і підтримує потрібний рівень натягу ременя. Також в спектрі його завдань-гасіння коливань, неминуче виникають в ході роботи ременя. Попутно налагоджує і синхронізацію коленвала двигуна.

< H3 style="text-align: center;">конструкція натяжного механізму

Ролик-натягувач ременя ГРМ-один з головних компонентів розглянутого технічної ділянки. Є за своєю суттю підшипником, що надягають внутрішнім діаметром на вал, з метою фіксації на корпусі мотора. Зовні кріпиться гладкий шків для опори ременя аналогічно гладкою стороною. Також натяжна механізм передбачає наявність безпосередньо пристрою натягу і кріплення.

зазвичай, коли змінюється ремінь, заміні підлягає весь натягувач. Але буває і так, що може знадобитися встановити тільки новий ролик, оскільки інші деталі ще функціонують справно. У таких випадках окремо купується Натяжна ролик ГРМ і проводиться його установка на наявну кріпильну частину.
в цілому, конструктивне виконання механізму характеризується достатньою міцністю і надійністю. Натягувач добре справляється зі своєю роботою протягом досить довгого періоду – мінімум 60-100 тис.км пробігу.

можливі варіанти натяжителя і важливі аспекти вибору

щоб знайти ролик натяжителя ременя генератора такий, який ідеально підійде вашому автомобілю, слід розібратися, яким він взагалі може бути.
по конструкції виділяють центрально-симетричні і ексцентрикові вироби. У першому випадку отвір втулки у внутрішній обоймі розташоване по центру, у другому – немає, що дозволяє виконувати регулювання сили натягу ременя.
як варіант-поділ на самонатяжні натяжители і з ручним налаштуванням натягу.
крім цього, деталі можуть відрізнятися матеріалами виготовлення шківа. Як правило, це пластик або метал. І той, і інший – добре, оскільки більшість навантажень, все ж, йде на підшипник, а не на шків.

Ну і, звичайно, не варто забувати про розмірних параметрах. Відрізнятися можуть внутрішній і зовнішній діаметр, плюс висота ролика.

< div class="cms-content-important" style="text-align: center;">купити ролик ременя генератора для Мазда, БМВ, Опель, Шевроле, ФІА, Мерседес, Ауді, Додж на Avtoex

Пропонуємо купити натяжні пристрої в зборі і їх окремі компоненти, такі, зокрема, як ролики, для різних марок і моделей авто. Можете вибрати нові або б/у деталі. Кожна поставляється у високій якості і зі значним ресурсом експлуатації.

здійснимо підбір натяжної ролика ременя ГРМ по вин-коду вашого авто. Так автозапчастина гарантовано підійде за всіма параметрами. Чи не доведеться шукати заміну, витрачаючи додатково час і гроші. Дзвоніть!

Scroll To Top