Моторна олива

Позиції 1-24 з 14284

Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-24 з 14284

Сортувати у порядку збільшення

Моторні масла з доставкою прямо з Польщі в Україну – пропозиція даної рубрики каталогу, якою може скористатися кожен наш відвідувач. Якщо ви шукаєте якісну змащувальну речовину, що ефективно зменшує ступінь тертя рухомих деталей машини, що забезпечує охолодження, очищення та перешкоджає корозійним проявам, тут ви знайдете те, що потрібно. При цьому зможете купити за гарною ціною та швидкою доставкою.

Моторні масла з Польщі: асортимент та переваги

Вашій увазі – великий вибір моторних масел надійних європейських брендів: Total, Motul, IPONE, Mobil, Castrol, Valvoline, Jasol та ін. Всі зазначені компанії мають багаторічну успішну практику функціонування у сфері виробництва мастил і з року в рік не втрачають популярності серед споживачів.

У нас можна замовити моторні масла з Європи мінеральні, синтетичні та напівсинтетичні. У зручних обсягах, надійних упаковках та із збереженням закладеного виробниками функціоналу.

Не важко підібрати необхідний клас в'язкості. Цифрові індекси (20, 30, 40, 50, 60) позначають літні категорії продукції. Літерна приставка W говорить про можливість застосування в морози. Здвоєні номери (наприклад, олія 5w30) вказують на всесезонність продукції. Враховуйте, що чим новіший мотор, тим більшої в'язкості мастильний матеріал йому необхідний.

Купити оригінальну продукцію, а не підробку - 100% правильне рішення. Ті ж автомастила Motul з Польщі, Castrol, Total або інші повністю виправдовують кожну витрачену на них гривню забезпеченням гарної працездатності двигуна. Маючи необхідний ступінь в'язкості, що відповідає заявленій, характеризуючись хімічною стабільністю та термостійкістю, вони відмінно протистоять стирання деталей та захищають силовий агрегат. Зупиніть вибір на якісному оригінальному продукті – не помилитеся.

Польські моторні масла: купити в Україні

Примітно, що європейські олії доступні для придбання в Україні. По них не треба нікуди їхати. А коштують вони не суттєво дорожче, порівняно з аналогами, але набагато гіршої якості. Ціни на моторне масло в Польщі можете дізнатися, погортавши каталог.

Приймаємо заявки на придбання змащувальних автомобільних матеріалів онлайн та в телефонному режимі. Терміни обробки кожного звернення – мінімальні. Якщо потрібна консультація, просто зателефонуйте нам.

Купити моторне масло в Європі на Avtoex легко, зручно та вигідно. Оформляйте замовлення!

Scroll To Top