Що Ви шукаєте?

Крило

Позиції 1-24 з 32575

Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-24 з 32575

Сортувати у порядку збільшення

Автомобільні крила – це частина кузова над колесами (кріпиться гайками і болтами або приварюється), захищає внутрішні механізми від зовнішніх впливів. Також вона не дає розлітатися на всі боки бруду і камінню, що вилітає з-під коліс. Праві і ліві, передні і задні крила машини виконують не тільки основну захисну функцію, але і впливають на аеродинамічні якості автомобіля. Тому конструюються спеціальної обтічної форми, що знижує коефіцієнт опору. Чим нижче цей параметр, тим менше шуму під час руху і тим економічніше витрата палива.

крила для авто з Польщі: купити якісні та за доступними цінами

якість і вартість вважаємо двома головними критеріями вибору автомобільних крил.ці кузовні деталі просто зобов'язані служити надійним захистом і внутрішніх технічних пристроїв, і пасажирів під час дорожньо-транспортної пригоди. Без належного якісного рівня (достатньої міцності, здатності до деформування і гасіння ударної сили) забезпечити подібне неможливо. В аварійній ситуації крила страждають найбільш часто. Але якщо все обходиться тільки їх пошкодженням, значить зі своїм призначенням вони впоралися, як годиться.

ціни на автомобільні крила для різних марок і моделей авто можуть істотно відрізнятися. Також вартість залежить від стану, характеристик і ряду інших факторів. Але, як правило, вона досить доступна і не передбачає надмірних витрат. Принаймні, якщо вибрати хороший інтернет-магазин із забезпеченням оптимального якісно-цінового співвідношення. Звертайтеся в Avtoex. Поєднання високої якості і розумної вартості – один з ключових принципів нашої роботи.

Як оформити замовлення?

Якщо крило постраждало в результаті ДТП, якщо на ньому з'явилася іржа і відновленню воно вже не підлягає, саме час здійснити заміну. Купити Крило переднє на Ауді, БМВ, Мерседес, Опель, Рено, Додж і т.д. можна без зволікань на нашому інтернет-ресурсі. Приймаємо замовлення з різних регіонів України. Доставку здійснюємо транспортними компаніями швидко: пару днів-і товар у вас. Оплата можлива на карту або розрахунковий рахунок. Також заплатити за автозапчастину можна готівкою при самовивозі зі складу в м. Луцьк.

для оформлення замовлення скористайтеся онлайн-формою або зателефонуйте нам за контактними номерами. Обидва способи зручні. Всі заявки обробляються оперативно.
до слова, на нашому порталі доступна функція Знайти крила для авто по VIN-коду, завдяки чому наявність необхідної автомобільної деталі встановлюється гранично швидко.< Br > Покупки на avtoex.com.ua -це легко, надійно і вигідно. Звертайтесь!

Scroll To Top