Що Ви шукаєте?

Контейнер

Позиції 1-24 з 1874

Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-24 з 1874

Сортувати у порядку збільшення

Грамотне облаштування робочого простору автомайстерні позитивно впливає на роботу. Все повинно мати своє місце, щоб було зручно, щоб продуктивність була належною, щоб не марнувати корисний час. Дуже важливо правильно організувати зберігання інструменту, розхідників та інших матеріалів. І тішить, що сьогодні це зробити нескладно. Можна придбати шафу для зберігання дрібних деталей та автозапчастин. Можна замовити спеціальні контейнери в модифікаціях та кількості, які потрібні саме вам.

Якщо починаєте обладнати СТО з нуля або хочете вдосконалити сервіс, що вже функціонує, дана рубрика каталогу допоможе вам знайти найоптимальніші технічно-експлуатаційні рішення.

Асортимент контейнерів від Avtoex, який не залишить без покупки

Передусім, у нашому каталозі у великій варіативності представлені пластикові контейнери для майстерень. З їх допомогою можна систематизувати і розкласти по поличках болти, гайки, шпильки та інші металовироби, щоб все потрібне було під рукою, і ви завжди знали, що де знаходиться. Не важко підібрати необхідні розміри, колірні варіанти і максимальне навантаження. Можна замовити окремі вироби, в наборах і відразу скомплектовані шафи-органайзери з пластиковими ящиками. Неабияким попитом користуються магнітні полиці, примітні легкою та швидкою фіксацією у потрібному місці. У продажу також є металеві ящики для зберігання інструменту, лотки для гвинтів, транспортні контейнери, оцинковані бочки для розміщення рідких речовин, настінні тримачі та багато іншого. зберігання або транспортування - все зможете знайти тут у високій якості і за розумними цінами. Ми ретельно контролюємо товари, що поставляються, на предмет відсутності вад. Гарантуємо технічно ідеальний стан кожного екземпляра, надійність та міцність усіх конструктивних рішень.

Ємності та ящики для майстерні недорого на Avtoex

У нас ви не побачите необґрунтовано завищених цінників – всі пристрої для СТО реалізуються в максимально оптимальному якісно-ціновому співвідношенні. З пропонованим ціновим діапазоном можете ознайомитися, погортавши каталог або зв'язавшись з менеджером по телефону. Щоб купити контейнер в майстерню вигідно, робіть замовлення на avtoex.com.ua. На додаток до згаданих переваг забезпечуємо такі, як надання консультацій та організація швидкої доставки замовлень по Україні. Звертайтесь!

Scroll To Top