Що Ви шукаєте?

Компресори кондиціонера

Позиції 1-13 з 14203

Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-13 з 14203

Сортувати у порядку збільшення

Якщо вам знадобився компресор до авто кондиціонеру, запрошуємо ознайомитися з пропозиціями даної рубрики. Тут ви зможете вибрати відповідний у всіх сенсах варіант. Великий асортимент, гарантована якість і доступні ціни не залишать без покупки.

Автомобільний компресор кондиціонера: основна інформація

розглянута деталь по праву вважається серцем системи кондиціонування. Кондиціонер без неї не здатний нормально працювати.
цей прилад покликаний нагнітати тиск. Він стискає хладон з трансформацією в газ високої температури. Реалізує нагнітання і кругову прокачування хладону.< br>Компресор кондиціонера автомобільний сприяє формуванню сприятливого мікроклімату в салоні автомобіля. Особливо актуальний в тривалих поїздках і в спеку. А працює він так:

  • при функціонуючому двигуні відбувається обертання шківа вхолосту без зачіпання фреону;
  • При натисканні водієм на кнопку пуску охолоджуючої системи, стартує намагнічування муфти і трансляція обертання на помпу;
  • холодоагент переміщається між контурами по колу, забезпечуючи необхідний ефект в салоні.

Компресори кондиціонера авто: види

на сьогоднішній день можлива установка одного з трьох видів даних пристроїв:

  1. Спіральний. Задіюється при електроприводі. Складається з двох – стаціонарної і обертається – спіралей, поміщених одна в іншу. Примітний незначними розмірами і вагою, малим шумом, можливістю роботи при вимкненому моторі. Купити автомобільний компресор для кондиціонера даного різновиду обійдеться трохи дорожче, в порівнянні з іншими варіантами.
  2. < Li>поршневий. Приводиться в дію шляхом обертання приводу електричного двигуна. Може варіюватися числом поршнів, що обумовлює ступінчастість.
  3. роторний. Застосовується для комплектації низькопотужних систем. При обертанні гвинтів реалізується всмоктування, холодоагент стискається. В ході обертання формуються невеликий тиск і низький пусковий струм. Незаперечна перевага-висока придатність до ремонту.

Каталог компресорів кондиціонера від Avtoex

ми на 99% впевнені, що, яка б деталь вам не знадобилася, ви її знайдете в нашому каталозі. В наявності-найрізноманітніші варіанти до величезного числа марок і моделей автомобілів: для Audi, BMW, Chrysler, Citroen, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Kia, Lexus, Mercedes-Benz та ін При бажанні можете зупинити вибір на оригінальній запчастини або підібрати гідний аналог. Захочете купити нову автодеталь - не проблема, як і у випадку з б/у виробами.

підбір компресора можна зробити, скориставшись каталожним фільтром або сервісом пошуку по VIN коду. Додаткова інформація про товари та їх придбання – за контактними номерами. Дзвоніть!

Scroll To Top