Що Ви шукаєте?

Инфляторы

Позиції 1-9 з 4505

Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-9 з 4505

Сортувати у порядку збільшення

Інфлятори: особливості та нюанси використання

У всіх автолюбителів є одна спільна проблема — вони не вміють правильно зберігати шини. Через це шини деформуються: конфігурація викривляється без зміни хімічного складу. Через зовнішні видозміни монтаж шин традиційним шляхом стає неможливим. У цьому випадку допоможе бустер шиномонтажний для накачування коліс.

Як функціонує бустер для накачування шин

Принцип дії пристрою досить простий. У балоні зі стисненим повітрям передбачено спеціальний кран. Цей резервуар трубкою приєднується до колеса. Коли вентиль відкривається, робота повітряних мас миттєво заповнює вільний простір усередині. Завдяки цьому покришка набуває первісного вигляду, передбаченого виробником.

Особливості роботи з бустерами

В той же час шиномонтажні інфлятори не призначені для повномасштабного накачування шини. Після відновлення форми покришки підкачування здійснюється насосом або компресорним пристроєм. При накачуванні важливо дотримуватися заходів безпеки. Трубка для подачі повітряних потоків не повинна прямувати на людей, щоб уникнути травматизму. Для захисту органів слуху можна використовувати вушні заглушки. Щоб уникнути попадання соринок у вічі, краще надіти окуляри.

Замовити інфлятори для СТО з доставкою можна в Avtoex

В онлайн-магазині можна замовити відповідний бустер для накачування коліс. Завдяки їх зручній конструкції ці агрегати мають попит не тільки у спеціалізованих майстерень, але й у простих автомобілістів, які воліють проводити шиномонтаж у власному гаражі. Достатньо пари кліків на сайті магазину, щоб придбати якісний інфлятор за доступною ціною. Якщо залишилися питання, дзвоніть або пишіть. Досвідчений менеджер із задоволенням допоможе розібратися у представленому асортименті.

Scroll To Top