Що Ви шукаєте?

Дверні ручки, підсвітки, емблеми

Позиції 1-24 з 5278

Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-24 з 5278

Сортувати у порядку збільшення

Безпека і комфорт експлуатації автомобіля залежать буквально з кожної деталі, її гарної якості та належного функціоналізму. Ручка кришки багажника - не виняток. Вона повинна бути зручною в застосуванні, виконувати свої функції без прикладання надмірних зусиль.
Поломки даної ручки можуть відбуватися з різних причин:

  • низькоякісна збірка;
  • невідповідність марці авто;
  • різного роду механічні дії та ін.

якщо відчуваються заїдання, відкривання відбувається проблемно, найімовірніше доведеться купити ручку дверей багажника, щоб замінити вийшла з ладу деталь.

асортимент ручок багажника: які варіанти можливі

Оскільки перелік запчастин даної категорії чималий, до вибору радимо поставитися з усією відповідальністю. Різні моделі машин передбачають задіяння відрізняються ручок. Вони можуть відкриватися вручну, механічним або дистанційним способом, передбачати один або декілька з цих варіантів відкривання. Поєднання різних способів максимізує експлуатаційний комфорт, але, звичайно, відбивається і на вартості.

Якщо вам знадобилася ручка відкривання багажника Audi, Volkswagen, Ford, Toyota, Nissan або іншої марки автомобіля, врахуйте також:

  • ким вона зроблена (є оригіналом або аналогом);
  • який її стан (НОВИЙ, б/у, з ушкодженнями);
  • З чого виготовлена;
  • що передбачено комплектацією.

Все це допоможе придбати запчастину відповідної якості для безпроблемного використання протягом багатьох років. Якщо що, наші фахівці проконсультують і допоможуть з вибором.

< h3 style="text-align: center;">Ручка відкриття задньої кришки багажника: вигідні пропозиції від Avtoex

ми пропонуємо не тільки велику різноманітність товарів, здатне задовольнити будь-які вимоги, запити та побажання. Ми гарантуємо максимальні вигоди покупок. Доставляємо Автозапчастини в Україну з Польщі. І нові, і БУ ручки багажника реалізуємо тільки в хорошій якості. Ціни ставимо якомога доступніше. Доставку організовуємо в стислі терміни, щоб ви могли повернути повну функціональність своїй машині якомога швидше.< br>допоможемо підібрати ручку для багажника будь-якого автомобіля. Вам потрібно тільки зв'язатися з нами. Звертайтесь!

Scroll To Top