Що Ви шукаєте?

Датчики паркування

Позиції 1-24 з 7077

Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-24 з 7077

Сортувати у порядку збільшення

Уміння паркуватися не береться з повітря, а приходить із досвідом, потребує розвитку навичок та відпрацювання маневрів. Тим більше часом буває не так легко знайти місце для паркування, на яке можна запросто заїхати, особливо водієві, що починає. Щоб не піддаватися зайвим стресам, не витрачати на паркувальні дії багато часу, щоб у результаті не пошкодити свій та сусідні автомобілі, найкращим рішенням є датчик паркування, відомий також під назвою парктронік.

Що таке паркувальні датчики?

Це безконтактні компоненти паркувального радара, покликані визначати відстань до перешкоди. Встановлювані на сучасних ТЗ, вони полегшують маневрування в момент паркування, що вкрай важливо в умовах обмеженого місця.

Сьогодні не важко купити датчики парктроніка окремо або паркувальний радар у зборі, зокрема в нашому інтернет-магазині. Залежно від монтажу, вони бувають передніми та задніми. Другі вважаються більш затребуваними, оскільки паркування заднім ходом завжди складніше. Особливо примітний бездротовий парктронік із камерою заднього вигляду та дисплеєм, що дозволяє максимально контролювати ситуацію.

Загалом датчики паркування випускаються різних типів і принципів функціонування. Якщо одні тільки сповіщають водія про перешкоду, то інші також коригують керування автомобілем. Крім цього, розрізняють ультразвукові та електромагнітні паркувальні системи. При виборі слід враховувати марку машини, а під час експлуатації регулярно очищати від забруднень, щоб завжди отримувати достовірну інформацію.

Недорогі датчики паркувальних систем від Avtoex

Якщо ви хочете придбати автомобільні датчики, що розглядаються, але до кінця не розібралися, що до чого, наш каталог допоможе зорієнтуватися. А менеджер за необхідності проконсультує та допоможе правильному вибору. Прийде на допомогу, якщо знадобиться знайти і підібрати датчик парктроніка поштучно, в комплекті або цілу систему. Перевагою нашого асортименту є його величезна широта, наявність у продажу безлічі варіантів для різних марок і моделей авто. Ще один незаперечний плюс – гарна якість та гарантована функціональність. Ну і, звичайно, ми подбали, щоб ціни були доступними та не перешкоджали придбанню. Так що, якщо вам потрібно купити парктронік з монітором або без, звертайтеся - підберемо хороший варіант за доступною вартістю.

Scroll To Top