Бампер

Позиції 1-24 з 58145

Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-24 з 58145

Сортувати у порядку збільшення

Автомобільний бампер – невід'ємна частина кузова. Виконуючи роль буфера, він пом'якшує силу впливу при зіткненні. Захищає від пошкоджень інші кузовні елементи, оптику, компоненти двигуна, що виходять з-під капота, автомобіль, в цілому, від летять каменів, сміття і бруду. Також виробники передбачають забезпечення безпеки для пішоходів, мінімізацію травм при зіткненні авто і людини. Без бамперів (переднього і заднього) сучасний автомобіль навіть виглядає не зовсім звично, якось неприродно.

купити і встановити новий передній бампер замість старого, який втратив початкову якість, а так не справляється зі своїм призначенням в комплексі – завдання, яке не терпить зволікань.

основні правила вибору автомобільних бамперів

щоб придбання даної запчастини було вдалим, необхідно звернути увагу на парочку моментів. Нерідко в пріоритет ставиться ціна. Це вагомий фактор. Прагнення знайти автомобільні Бампери недорого цілком зрозуміло. Але від самої лише вартості відштовхуватися не рекомендуємо. Є інші пункти, які набагато вагоміші.< br>перше, що слід врахувати при покупці: який – передній або задній – бампер знадобився.

дуже важливо правильно вибрати матеріал. Сьогодні автобампери виготовляються з пластика, металу, поліпропілену і ряду інших матеріалів. Кожен-зі своїми особливостями, перевагами і недоліками.

також значення мають форма і стиль бампера, його виконання, наприклад, стандартне, спортивне або силове. Тут автовласник може вибирати, відштовхуючись, як від характеристик автомобіля, так і від власних уподобань.
щоб деталь відповідала моделі авто, можна знайти бампер по вин-коду. Це хороша функція, що дозволяє не помилитися, заощадити час і сили на пошуки Автозапчастини.

< H3 > продаж бамперів в Україні

існують різні варіанти покупки автомобільних запчастин. Можна їздити по авторозбірках свого міста і шукати, наприклад, БУ бампера з Польщі, які є в наявності. Можна замовляти деталі з-за кордону і вибирати з українських інтернет-каталогів. Третій спосіб-найзручніший і швидкий. Знайшли надійний портал, вибрали, що потрібно, замовили – і незабаром отримали хороший бампер для свого автомобіля.

пропозиція від Avtoex-задній і / або передній бампер з Польщі з доставкою в Україну. Ми гарантуємо величезну варіативність, яка не залишить вас з порожніми руками. Всю продукцію ретельно контролюємо. На продаж виставляємо тільки те, що без зносу або з мінімальним і прослужить вам, скільки знадобиться. Доставка по Україні-Оперативна. Ціни-оптимальні на всі товарні позиції.

Scroll To Top