Що Ви шукаєте?

Балка

Позиції 1-24 з 4196

Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-24 з 4196

Сортувати у порядку збільшення

Підсилювач бампера — запорука вашої безпеки

< p style="text-align: left;">Ударопоглотитель бампера — це критично важлива деталь, яка розміщується в нижній частині капота, під бампером. Його виготовляють з пінопласту або пластику і монтують з метою зниження травматизму у автомобілістів, пасажирів і пішоходів, а також запобігання пошкоджень кузова при дорожньо-транспортних пригодах. Ви можете купити оригінальний підсилювач бампера у офіційного дилера або ж замовити у нас.

< br>ранні моделі бамперних підсилювачів вироблялися тільки з металу. Але з розвитком технологій стали застосовуватися конструкції з пластика, пінопласту, і різних абсорберів з амортизуючими наповнювачами. Якщо ви плануєте купити задній підсилювач бампера, обов'язково дізнайтеся VIN-код свого транспортного засобу, за яким буде підбиратися оригінальна деталь.

< br>Балки переднього бампера на Golf, Audi, BMW, Mercedes, Dodge, Skoda, Fiat мають різну конструкцію, тому їх слід підбирати під конкретну модель автомобіля.

основні типи автомобільних абсорберів представлених на ринку:

цільні пінопластові ударопоглотители бампера < /strong> — найпростіший у створенні і вельми поширений тип підсилювачів. Зустрічаються на авто різних цінових категорій. Як правило, виробляються зі спіненого полістиролу середньої щільності. Такі підсилювачі досить щільні, еластичні і пружні, вони не ламаються від слабких зіткнень. При сильних зіткненнях абсорбер ламається, виступаючи в ролі високоефективного демпфера.

абсорбери пластикові, суцільнолиті < /strong> — відрізняються підвищеною надійністю і довговічністю, мають порожнисту, пористу внутрішню структуру. При ударі відбувається поглинання енергії, завдяки чому знижується вплив на кузов автомобіля. Пластикова конструкція проявляє підвищену стійкість до слабких ударів. Вона не схильна до поломок під час їзди по нерівному дорожньому покриттю або в разі випадкового наїзду на перешкоду.

у нас ви можете замовити підсилювач переднього і заднього бампера просто зв'язавшись з нашими консультантами.

роль підсилювача бампера в автомобілі

водіння автомобіля завжди супроводжувалося певними ризиками для здоров'я водія транспортного засобу і пасажирів. Також є ризик пошкодження кузова автомобіля від зіткнення з будь-яким об'єктом. Зниження травматизму-головна функція підсилювача бампера. Під час дорожньо-транспортних пригод Підсилювач виступає в ролі захисної подушки, що допомагає знизити шанс отримання травм у всіх учасників ДТП. Не економте на своїй безпеці, купуйте посилення бампера якомога скоріше!