339720 339721 - Kayaba амортизатори ford s-max + odb + передній міст комплект

Що Ви шукаєте?

В наявності
Код товару:
6531292010
9083,00 грн
Основні параметри
Докладніше
Стан Новий
Номер за каталогом 339720 339721
Виробник деталей KYB
Сторона встановлення передній лівий, передній правий
Тип автомобіля Легкові автомобілі
Тип Нафта і газ
Тип підвіски стандарт
Опис
Ціна за 2 амортизатора + крила + щитки .Тільки у мене амортизатори завжди з новітніми поставками і 100% впевненість в оригінальності

ми авторизований партнер компанії KAYABA (єдиний на ALLEGRO) не обманюйтеся мінімально нижчою ціною У інших SPRZEDAWCÓW...TO занадто великий ризик!!!МИ Є КОМПАНІЄЮ, ЩО ПРАЦЮЄ ПРОТЯГОМ 20 РОКІВ. ТІЛЬКИ У МЕНЕ ВИ МОЖЕТЕ БУТИ ВПЕВНЕНІ, ЩО КУПУЄТЕ ПРОДУКТ 100% ОРИГІНАЛ І З ПОВНОЮ ГАРАНТІЄЮ ВИРОБНИКА!А НА БЕЗПЕЦІ І БЕЗПЕЦІ ЕКОНОМИТИ ТОЧНО НЕ ХОЧЕТЬСЯ!!!...так, не так багато...а так багато!!!Продам передні амортизатори разом з щитками і бамперами для автомобіля FORD S-MAX з 05.2006 і вище - всі двигуни.Газові амортизатори японської компанії KAYABA-світового лідера у виробництві амортизаторів найвищої якості, в основному призначених для першої, заводської збірки.Номер за каталогом: 339721 ліворуч, 339720 праворуч із серії Excel-G ліворуч, праворуч.Ми є компанією з великим досвідом, що гарантує повне професійне обслуговування і гарантію виробника .Мене дивує Популярність амортизаторів абсолютно невідомих компаній, у яких мало шансів зіткнутися зі станом наших доріг.Правильно працюють амортизатори-це безпека - (більш короткий гальмівний шлях, напрямок руху) - і на цьому не варто економити!!!Завжди замінюйте комплект на одній осі. це найкраща та надійна пропозиція для вашого автомобіля!!!Рекомендую!!! ТІЛЬКИ У МЕНЕ СУПЕР ЯКІСТЬ ЗА ДОДАТКОВОЮ ЦІНОЮ.ПРИ ПОКУПЦІ РАЗОМ ІЗ ЗАДНІМИ ВАРТІСТЬ ДОСТАВКИ ДЛЯ САМОЇ ПЕРЕДНЬОЇ. Ціна за 2 амортизатора + 2 відбійника + 2 щитка!!!

Scroll To Top