Що Ви шукаєте?

AdBlue

Позиції 1-24 з 1032

Сортувати у порядку збільшення

Позиції 1-24 з 1032

Сортувати у порядку збільшення

Рідини AdBlue на Avtoex.com.ua

Автомобільна рідина AdBlue – рідкий реагент, який використовується для очищення вихлопу дизельного двигуна шляхом селективної каталітичної нейтралізації. До складу розчину входить високоочищена сечовина (32,5%) та демінералізована вода (67,5%). Завдяки цьому засобу нейтралізується двоокис азоту, що надходить в атмосферу з вихлопу транспортного засобу.

Для чого потрібен нейтралізатор вихлопних газів AdBlue

Якщо вчасно не залити рідину AdBlue, у роботі дизельного двигуна, швидше за все, почнуться збої. Не виключено, що машина взагалі може не завестися. Якщо рідкий реагент закінчився, двигун функціонуватиме в режимі низької потужності на малих обертах. У такій ситуації існує висока ймовірність, що пристрій зламається, а його ремонт – недешеве задоволення.

Щоб перевірити кількість заправленого реагенту, достатньо побачити дані бортового комп'ютера. Там відображено, як функціонує система AdBlue, і чи не закінчилася сечовина для дизельних легкових автомобілів. Витрата нейтралізатора визначається параметрами двигуна, а точніше скільки той витрачає дизельного палива на 100 км. Для легкових машин цей показник становить 5%, для вантажівок сягає 7%.

Купити сечовину для дизеля – можливі проблеми та шляхи їх вирішення

Якщо є неполадки в роботі AdBlue, потрібно зайнятися негайним влаштуванням. Про помилки можна дізнатися з бортового комп'ютера. Уникнути можливих проблем можна, якщо дотримуватись таких простих правил:

  • потрібно розуміти, як діє рідина для очищення вихлопних газів AdBlue – в жодному разі вона не повинна змішуватися з дизельним паливом;
  • слід уважно підходити до процесу вибору – головне, оригінал AdBlue купити з доставкою з Польщі в Україну та уникати підробок;
  • необхідно мати із собою запас сечовини, якщо має бути далека поїздка.

Дотримуючись цих простих порад, можна зберегти працездатність дизельного мотора якомога довше.

Як замовити рідину AdBlue для дизеля

На сьогоднішній день сечовина AdBlue купити можна в інтернет-магазині, не виходячи з дому. Потрібно перейти на сайт постачальника, підібрати відповідну рідину та відправити товар у кошик. Також можна зателефонувати представнику магазину за телефоном та повідомити про бажану покупку. Актуальні ціни на продукцію представлені на сайті компанії та регулярно оновлюються.

Scroll To Top