50768 - Автомобільний вентилятор Auto білий

50768 - Автомобільний вентилятор Auto білий

Що Ви шукаєте?

50768 - Автомобільний вентилятор Auto білий

В наявності
Код товару:
15766953286
5025,00 грн
Основні параметри
Докладніше
Стан Новий
Номер за каталогом 50768
Опис
Wentylator samochodowy Auto biały

Пристрої для вентиляторів приладової панелі автомобіля Сильний вітер Автомобільний вентилятор для приладової панелі SUV Білий

Опис:

[4 швидкості вітру] Автоматичний вентилятор із 4 швидкостями регулювання повітряного потоку, тож ви можете регулювати потік повітря відповідно до своїх уподобань і температури та відчувати прохолоду та свіжість у жарку погоду.

[Регульований кут] Вентилятор оснащено функцією регулювання кута, тож ви можете налаштувати найбільш зручний і відповідний кут за потреби, обертання на 360 градусів.

[USB Rechargeable] Використовує універсальну систему заряджання USB, яка дозволяє підключати його до автомобільної розетки. Можна повністю зарядити за допомогою адаптера, блока живлення, автомобільного зарядного пристрою, ПК тощо.

[Конструкція з низьким рівнем шуму] Цей звичайний автомобільний вентилятор використовує щітковий двигун постійного струму, який створює гучний шум і вібрацію під час роботи, але цей продукт використовує безщітковий двигун постійного струму, який значно зменшує звук і вібрацію, тож ви можете насолоджуватися тихим місцем під час сну або роботи.

Можна використовувати [широко використовуваний] вентилятор циркуляції повітря, інтерфейс живлення USB, необмежену кількість моделей, седани, позашляховики, комерційні автомобілі, вантажівки, автобуси, транспортні засоби, екскаватори, крани тощо.

Wentylator samochodowy Auto biały Producent części Inny
Wentylator samochodowy Auto biały Numer katalogowy części 50768

Специфікація:

Матеріал:

Таблиця розмірів:

82x184x67 мм/3,23 дюйма x 7,24 дюйма x 2,64 дюйма

Пакет містить:

1 шт. автомобільний вентилятор

Wentylator samochodowy Auto biały Numer katalogowy oryginału 50768
Wentylator samochodowy Auto biały Waga produktu z opakowaniem jednostkowym 0.24 kg
Wentylator samochodowy Auto biały Typ samochodu Samochody osobowe
Scroll To Top