50768 - Автомобільний вентилятор Auto navy

50768 - Автомобільний вентилятор Auto navy

50768 - Автомобільний вентилятор Auto navy

В наявності
Код товару:
15213294244
3270,00 грн

пристрій вентилятора приладової панелі автомобіля сильний вітер автомобільний вентилятор для приладової панелі SUV темно-синій

опис:

[4 швидкості вітру] автоматичний вентилятор з 4 швидкостями регулювання повітряного потоку, тому ви можете налаштувати повітряний потік відповідно до ваших уподобань і температурою, а також відчувати себе прохолодно і свіжо в жарку погоду.

[регульований кут]вентилятор оснащений функцією регулювання кута, тому ви можете встановити найбільш зручний і відповідний кут при необхідності, обертання на 360 градусів.

[USB Rechargeable] використовує універсальну систему зарядки USB, яка дозволяє підключати її до автомобільної розетки. Він може бути повністю заряджений за допомогою адаптера, банку живлення, автомобільного зарядного пристрою, ПК і т. д.< / п>

[конструкція з низьким рівнем шуму]у цьому звичайному автомобільному вентиляторі використовується двигун постійного струму з щіткою, який створює гучний шум і вібрацію під час роботи, але в цьому продукті використовується безщітковий двигун постійного струму, щоб значно зменшити звук і вібрацію, щоб ви могли насолоджуватися спокійним простором під час сну або роботи.

[широко використовується] вентилятор циркуляції повітря, інтерфейс живлення USB, Необмежена кількість моделей, седани, позашляховики, комерційні автомобілі, вантажівки, автобуси, транспортні засоби, екскаватори, крани тощо.

специфікація:

матеріал:

Таблиця розмірів:

82x184x67 мм / 3,23 дюйма x 7,24 дюйма x 2,64 дюйма

пакет включає в себе:

1 шт. автомобільний вентилятор

Write Your Own Review
Ви переглядаєте:50768 - Автомобільний вентилятор Auto navy
Scroll To Top