470418 - Розкладне крісло YELLOWSTONE LAKE Outwell

470418 - Розкладне крісло YELLOWSTONE LAKE Outwell

Що Ви шукаєте?

470418 - Розкладне крісло YELLOWSTONE LAKE Outwell

В наявності
Код товару:
15525091152
8910,00 грн
Основні параметри
Докладніше
Стан Новий
Номер за каталогом 470418
Опис
Krzesło składane YELLOWSTONE LAKE Outwell Numer katalogowy części 470418
Krzesło składane YELLOWSTONE LAKE Outwell

Колекція Outwell Relax

Крісло Yellowstone Lake Chair Відпочиньте у своєму наметі, на пляжі чи біля озера, насолоджуючись видами, запахами та звуками світу природи з асортиментом продуктів Outwell Relax.

Легка, міцна, розкладна конструкція, невеликі розміри в упакованому вигляді, стиль, домашній затишок – основні переваги колекції. Моделі Relax виводять караванінг на вищий рівень відпочинку.

Крісло може бути доповнено підставкою для ніг Trinity Lake, яку можна використовувати з усіма стільцями серії, окремо стоїть і також можна використовувати як табурет. Легко розбирається та збирається всього за кілька секунд, не вимагає складання.

Krzesło składane YELLOWSTONE LAKE Outwell Stan opakowania oryginalne

Outwell Yellowstone Lake — це ідеальне крісло для відпочинку чи обіду. Товста оббивка сидіння та спинки забезпечує затишний комфорт і зручну ізоляцію, а також зручна сітчаста кишеня для особистих речей. Спинка регулюється в декількох положеннях. Відкривається та складається за лічені секунди. Збірка не потрібна. Легкий і зручний у транспортуванні. Міцна високоміцна сталь. Зручна сітчаста кишеня на спинці крісла. Товста підкладка сидіння та спинки підвищує теплоізоляцію та комфорт. Зручна конструкція підлокітника для гарної підтримки. Ремінь на липучці для невеликої упаковки Включає чохол для зручного зберігання та перенесення * підставка для ніг і стіл продаються окремо

Технічні характеристики:

  • покриття: 100% поліестер
  • рама: сталь з порошковим покриттям
  • розмір: 61 x 74 x 107 см (ШxГxВ)
  • максимальне навантаження: 120 кг
  • висота сидіння: 50 см
  • колір: чорно-сірий
  • розмір упаковки: 26x19x92 см
  • вага: 6,2 кг
Scroll To Top