261065 - Кришка ручки автоматичного перемикання передач

261065 - Кришка ручки автоматичного перемикання передач

Що Ви шукаєте?

261065 - Кришка ручки автоматичного перемикання передач

В наявності
Код товару:
15245864871
2503,00 грн
Основні параметри
Докладніше
Стан Новий
Номер за каталогом 261065
Оригінальний номер деталі 261065,
Опис

Автомобільна кришка ручки перемикання передач кумедна толстовка крута ручка перемикання передач кришка з капюшоном Червона

опис:

[унікальний дизайн]: забавна толстовка з капюшоном, кришка ручки перемикання передач, модна і унікальна, додає нотку індивідуальності і стилю в інтер'єр автомобіля.

[міцний матеріал]: кришка ручки перемикання передач автомобіля виготовлена з високоякісного голландського оксамитового матеріалу, м'якого і зручного на дотик, зносостійкого і довговічного у використанні.

[захисний рукав]: кришка з капюшоном з ручкою перемикання передач може захистити ручку перемикання передач від подряпин, бруду і пошкоджень і тримати руки в теплі взимку.

[універсальна посадка]: прикраса важеля перемикання передач підходить для більшості стандартних ручок перемикання передач, шнури толстовки можуть бути затягнуті і можуть бути встановлені на ручку перемикання передач.

[легко чистити]: протектор перемикання передач можна прати в машині, легко чистити. Ідеальне прикраса інтер'єру автомобіля, легко зібрати.

параметри:

розмір виробу: 15 см x 13 см / 5,91 дюйма x 5,12 дюйма

матеріал: голландський оксамит

пакет включає в себе:

1 кришка ручки перемикання передач

Scroll To Top