241912 - 41mm затискач з поршнем

241912 - 41mm затискач з поршнем

Що Ви шукаєте?

241912 - 41mm затискач з поршнем

В наявності
Код товару:
15264656367
2533,00 грн
Ремонтний комплект гальмівного супорта FRENKIT 241912
ТЕХНІЧНІ характеристики:
  • повний комплект:
  • Гальмівна система: Nbk
  • Сторона установки: задня вісь
  • діаметр [мм]: 41

Frenkit < /b > - компанія, що спеціалізується на виробництві та дистрибуції деталей для гальм. Каталог містить величезну кількість посилань, які поширюються в десятках країн світу. Frenkit < /b > постійно розширює асортимент і розробляє нові продукти для задоволення потреб своїх клієнтів. Всі деталі виготовляються відповідно до специфікацій OEM, відповідно до стандарту ISO 9.001: 2015, щоб гарантувати високу якість продукції. 

пропозиція Frenkit містить різні деталі і компоненти, призначені для автомобілів. Продукти цієї марки, вдосконалені протягом десятиліть, доступні за дуже доступними цінами, при цьому вони не відрізняються якістю від оригінальних компонентів. Їх висока якість підтверджується на кожному етапі виробництва. Кожен тип деталей, пропонованих Frenkit , проходить ряд випробувань, які спрямовані на усунення продуктів, що не відповідають високим вимогам якості.

У зв'язку з тим, що в області автомобілебудування немає місця для компромісів, ремонтні комплекти Frenkit ретельно розроблені і ретельно протестовані. Вони забезпечують максимальну ефективність. Крім того, вони виготовлені з використанням передової конструкції та великої обережності, тому вони забезпечують більшу довговічність.

увага!

іноді буває, що в одних і тих же моделях і вінтажах автомобілів використовувалися деталі з різними параметрами. переконайтеся, що ви вибрали правильну деталь, порівнявши її з технічними характеристиками, номерами OE і списком відповідних автомобілів.

Write Your Own Review
Ви переглядаєте:241912 - 41mm затискач з поршнем