109562 - Регулювальний елемент, поворотні затвори (колектор FEBI BILSTEIN 109562

109562 - Регулювальний елемент, поворотні затвори (колектор FEBI BILSTEIN 109562

109562 - Регулювальний елемент, поворотні затвори (колектор FEBI BILSTEIN 109562

В наявності
Код товару:
15323006885
10024,00 грн

пропозиція відноситься до однієї частинидеталі регулювальний елемент, поворотні затвори (впускний колектор), febi Plusз номером 109562, відомого виробника автозапчастин Febi BILSTEIN .

розглянутий продукт застосуємо до автомобілів, показаним в розділі:"підходить для транспортних засобів". Щоб переконатися, що деталь застосовується до Вашого автомобіля, виберіть її за допомогою каталогу TecAlliance або за допомогою відомого OEM-номера виробника вашого автомобіля. Якщо каталог показав більше однієї частини даного виробника, що відповідає обраному автомобілю, будь ласка, перед замовленням вкажіть VIN-номер для перевірки відповідності.

у зв'язку з тим, що Allegro автоматично генерує заголовки аукціону, Ви повинні уважно прочитати його опис.

як перевірити актуальну доступність товару і можливість персонального прийому?

складські запаси виставлених товарів оновлюються щодня, тим не менш, ми рекомендуємо перед покупкою переконатися, що товар доступний для доставки, і якщо ви можете забрати його особисто. Для цього необхідно скопіювати і вставити в панель браузера наступне посилання:

auto-moto-test.com.pl/pr_ida/3254955

параметри: < ul >
  • кількість з'єднань 3
  • колір чорний
  • колір зелений
  • Вага [кг] 0,303
  • EAN № 4054224095621
  • < H1>інформація про виробника FEBI BILSTEIN

    Febi Bilstein-німецький виробник автозапчастин, заснований в 1844 році в Еннепеталі. Компанія спеціалізується на виробництві високоякісних запасних частин для легкових, вантажних автомобілів і будівельної техніки.

    Febi Bilstein пропонує широкий асортимент автомобільних запчастин, в тому числі: підвіски, гальмівні системи, Рульове управління, силові агрегати, моторні системи і багато іншого. Компанія відома виробництвом деталей, що відповідають стандартам OEM (Original Equipment Manufacturer), що означає, що вони відповідають тим же вимогам якості, що і оригінальні деталі, що поставляються автовиробниками. <е> Febi Bilstein входить до групи bilstein group, яка є одним з найбільших виробників автозапчастин у світі. Компанія має представництва по всьому світу, включаючи Європу, Азію, Північну та Південну Америку та Африку.

    Febi Bilstein завжди робить ставку на якість своєї продукції та інновації, тому має численні сертифікати якості, такі як, наприклад, ISO 9001 або ISO / TS 16949.

    Докладніше
    Стан Новий
    Write Your Own Review
    Ви переглядаєте:109562 - Регулювальний елемент, поворотні затвори (колектор FEBI BILSTEIN 109562
    Scroll To Top