100636 - JENOX HOBBY 12V 100AH МОРСЬКИЙ АКУМУЛЯТОР ДЛЯ ЧОВНА

100636 - JENOX HOBBY 12V 100AH МОРСЬКИЙ АКУМУЛЯТОР ДЛЯ ЧОВНА

Що Ви шукаєте?

100636 - JENOX HOBBY 12V 100AH МОРСЬКИЙ АКУМУЛЯТОР ДЛЯ ЧОВНА

В наявності
Код товару:
13426852554
6237,00 грн
Основні параметри
Докладніше
Стан Новий
Номер за каталогом 100636
Опис
компанія LUCART AUTOMOTIVE-найбільша Польська мережа спеціалізованих торгових точок. В даний час наші філії розташовані в 20 містах по всій країні.

ми орієнтуємося на дистрибуцію і продаж моторних масел, автомобільної хімії, акумуляторів, фільтрів і автомобільних аксесуарів.

батарея JENOX HOBBY 12V 100Ah MARINE для човна, будинки на колесах

Jenox Hobby-це акумулятор, виготовлений за новітніми технологіями, створений для транспортних засобів та обладнання для відпочинку. Завдяки стійкості до глибоких розрядів, він відмінно працює на яхтах, моторних човнах, човнах з електроприводом або кемпінгових автомобілях. Jenox Hobby-це оптимальне рішення, створене для тих, хто цінує високу якість і комфорт експлуатації на суші і воді. переваги

  • решітка з підвищеною корозійною стійкістю
  • використання активної маси за спеціальною рецептурою
  • поліетиленовий сепаратор, посилений матом зі скловолокна
  • спеціальний висновок газів з центральної системи дегазації
інформація про продукт
  • модель: jenox хобі
  • напруга: 12V
  • ємність (20h): 100Ah
  • полярність: (0/1) правий +
  • кріплення : B3
  • розміри (Д x Ш x в): 352 x 175 x 190 мм
  • код виробника: 100 636
технологія JENOX HOBBY

Power of technology

Jenox Hobby - це акумулятор, виготовлений за новітніми технологіями, створений для транспортних засобів та обладнання для відпочинку. Завдяки стійкості до глибоких розрядів, він відмінно працює на яхтах, моторних човнах, човнах з електроприводом або кемпінгових автомобілях. Jenox Hobby-це оптимальне рішення, створене для тих, хто цінує високу якість і комфорт експлуатації на суші і на воді. компанія jenox акумулятори

jenox акумулятори-польська компанія, що спеціалізується на промисловому виробництві високоякісних акумуляторів для всіх типів транспортних засобів. Проведена більше 20 років політика синергетичного розвитку компанії, що враховує інвестиції в сучасні технології, створення спеціалізованої команди і постійне поліпшення якості, як продукту, так і стандартів обслуговування, дозволила нам створити оптимальну пропозицію продукту і обслуговування, адаптоване до зростаючих вимог ринку.

кращі технології вимагають кращих людей. Близько 160 досвідчених співробітників компанії, що працюють в 5 відділах, є фахівцями, орієнтованими на постійне поліпшення як самих продуктів, так і стандартів управління, дистрибуції та обслуговування. Команда JENOX також є численними технічними консультантами провідних наукових центрів у країні та за кордоном, які постійно співпрацюють з відділом досліджень та розробок JENOX. Власний конструкторсько-реалізаційний відділ JENOX Battery забезпечує більшу гнучкість модернізації пропозиції для динамічних змін автомобільного ринку.