100636 - АКУМУЛЯТОР JENOX HOBBY 100AH CAMPER ЧОВЕН MARINE

100636 - АКУМУЛЯТОР JENOX HOBBY 100AH CAMPER ЧОВЕН MARINE

Що Ви шукаєте?

100636 - АКУМУЛЯТОР JENOX HOBBY 100AH CAMPER ЧОВЕН MARINE

В наявності
Код товару:
13493133859
6400,00 грн

акумулятор JENOX HOBBY 12V 100AhОсобливості продукту:
  • бренд: JENOX
  • напруга: 12V
  • ємність: 100Ah
  • полярність: "+" праворуч
  • розміри (мм):дл: 353, ш 175, ВИС.190,
  • номер кат: 100636

доставка нашим транспортом на території човна тільки 20zł (близько 30zł) !!

у разі неможливості здачі старого акумулятора стягується екологічний збір у розмірі 30 злотих після здачі старого акумулятора протягом 30 днів цей збір повертається

акумулятор можна отримати на місці в магазині або організувати доставку на території човна !!

безкоштовна допомога при заміні акумулятора на більшості моделей автомобілів !!

Jenox Hobby - це акумулятор, виготовлений за новітніми технологіями, створений для транспортних засобів та обладнання для відпочинку. Завдяки стійкості до глибоких розрядів, він відмінно працює на яхтах, моторних човнах, човнах з електроприводом або кемпінгових автомобілях. Jenox Hobby-це оптимальне рішення, створене для тих, хто цінує високу якість і комфорт експлуатації на суші і воді.

JENOX акумулятори-це компанія, що спеціалізується на промисловому виробництві високоякісних акумуляторів для всіх типів транспортних засобів. Проведена більше 20 років політика синергетичного розвитку компанії, що враховує інвестиції в сучасні технології, створення спеціалізованої команди і постійне поліпшення якості, як продукту, так і стандартів обслуговування, дозволила нам створити оптимальну пропозицію продукту і обслуговування, адаптоване до зростаючих вимог ринку.

кращі технології вимагають кращих людей. Близько 160 досвідчених співробітників компанії, що працюють в 5 відділах, є фахівцями, орієнтованими на постійне поліпшення як самих продуктів, так і стандартів управління, дистрибуції та обслуговування. Команда JENOX також є численними технічними консультантами провідних наукових центрів у країні та за кордоном, які постійно співпрацюють з відділом досліджень та розробок JENOX. Власний конструкторсько-реалізаційний відділ JENOX Battery забезпечує більшу гнучкість модернізації пропозиції для динамічних змін автомобільного ринку.

Докладніше
Стан Новий
Write Your Own Review
Ви переглядаєте:100636 - АКУМУЛЯТОР JENOX HOBBY 100AH CAMPER ЧОВЕН MARINE
Scroll To Top